Με το ένα χέρι κράταγε το πόδι της και με το άλλο το πούρο - Η βραδινή έξοδος του Light με τη σύντροφό του

Εκείνη με μαύρο κολλητό φόρεμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram/nerogreco
Instagram/nerogreco

O Light μέσα από τη μουσική, που εκπροσωπεί και μέσω της οποίας επικοινωνεί με τον κόσμο του, ανήκει μαζί με πολλούς άλλους καλλιτέχνες στην τραπ σκηνή.

Εκτός λοιπόν, από τα τραγούδια του, που είναι ομολογουμένως πολύ γνωστά, τελευταία προκάλεσε και μέσα από την ένταση, που προκλήθηκε στην απονομή βραβείων Mad, το καλοκαίρι του 2022 (δείτε εδώ τι συνέβη).

Και επειδή κατηγορήθηκε από πολλούς, πως μέσα από τη μουσική του αλλά και μέσα από τις συμπεριφορές του σε δημόσιο χώρο προάγει τη βία, όλες αυτές λοιπόν, οι κατηγορίες τον οδήγησαν σε μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram την Τετάρτη 7/12, υπερασπιζόμενος την τραπ αναφορικά με τον πυροβολισμό της Θεσσαλονίκης τονίζοντας, πως στην προκειμένη το επιθετικό σκηνικό προήλθε από την τάξη και όχι από τα παιδιά, που ακούν το είδος αυτής της μουσικής.

Έχουμε δει πολλά οργισμένα μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον κόσμο να εκφράζει, πως υπάρχει εκμετάλλευση από την πλευρά της κρατικής εξουσίας και τον τράπερ να κάνει ένα όλο νόημα story.

Light - Θεσσαλονίκη ρωμά

Μετά λοιπόν από τη συγκεκριμένη έκρηξη θυμού είδαμε τον Light σε μία βραδινή έξοδο συνοδευόμενος φυσικά από την αγαπημένη του Άννα Θεοδωρίδη. Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί στην απονομή δίσκου του συγκροτήματος ''Μέλισσες'' και απαθανάτισε το ζευγάρι, ενώ ο τράπερ μιλούσε με τον Σταν.

Η νέα βραδινή έξοδος του Light με τη σύντροφό του

Οι δύο τους φαίνεται να είναι στα καλύτερα τους, αφού ο Light ήταν μέσα στο χαμόγελο, κρατώντας την καλή του διαχυτικά.

Light - Άννα