«Μου είπε μια μέρα αυτό το φόρεμα είναι κοντό και του είπα...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τους γιούς της

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Μου είπε μια μέρα αυτό το φόρεμα είναι κοντό και του είπα...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τους γιούς της

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) στην πρωινή εκπομπή του Happy Day έκανε δηλώσεις η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η παρουσιάστρια που μίλησε στην εκπομπή του Alpha και μεταξύ άλλων έκανε λόγο για τους δυο γιούς της και την ξεχωριστή συνταγή της, για μελομακάρονα, που δεν τρώει εδώ και χρόνια.

Η ίδια, είπε αναλυτικά την συνταγή για τα χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα και τον λόγο που θα επέστρεφε στην τηλεόραση. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγε μέρες είχε αποκαλύψει κάτι και για το σύζυγο της (δείτε εδώ τι είπε).

Τα μελομακάρονα και οι δυο γιοί της Βίκυς Χατζηβασιλείου

Το πρωί, λοιπόν, προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που σχετίζονταν με την οικογένεια της. Η ίδια, αναφέρθηκε στην συνταγή μελομακάρονων που έχει, η οποία είναι "τίγκα" στα μπαχαρικά, αλεύρι χωρίς γλουτένη, παρθένο ελαιόλαδο (ψυχρής έκθλιψης) κάτι που σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και την φάκηνε ωραίο.

«Θα βάλουμε αλεύρι χωρίς γλουτένη, μέλι πολύ καλης ποιότητας, παρθένο ελαιόλαδο (ψυχρής έκθλιψης), κανέλλα, γαρύφαλλο, καρύδια, βάλω πάρα πολλά μπαχαρικά. Δεν τρώω μελομακάρονα, έχω να φάω 15 χρόνια, αλλά η μητέρα μου τους κάνει πάρα πολύ ωραίους».

Επιπλέον, η παρουσιάστρια έκανε λόγο και για τα δύο παιδιά της, που ο μεγάλος της γιός είναι πολύ καλός στην μαγειρική και ανέφερε ότι έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τους γιούς της και βγαίνουν καθημερινά, καθώς επίσης και ότι της λένε τα προσωπικά τους με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια.

«Εννοείται κάθε μέρα είμαι με τα αγόρια μου, βγαίνουμε και σπίτι μαγερεύουμε. Μου λένε τα πάντα για τα προσωπικά τους και με συμβουλεύουν για τα ρούχα μου, μια μέρα μου είπε αυτό μήπως είναι λίγο κοντό και του απάντησα ότι έχει δίκιο και δεν θα το βάλω».

Αυτοί είναι οι γιοί της

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έχει δύο υπέροχους γιούς. Τον Ορφέα και τον Χρήστο Ακκά.

Αυτοί ειναι οι γιοί της
(instagram / vikyhatzivasiliou)