«Το πολύ πολύ να τον πάει σαλόνι τουαλέτα» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρασε "ληγμένα" μελομακάρονα τον Δημήτρη Παπανώτα

Το ξεκαρδιστικό σκηνικό στον αέρα του ALPHA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Το πολύ πολύ να τον πάει σαλόνι τουαλέτα» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρασε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή καθημερινά κρατά συντροφιά στο κοινό της μέσα από το Happy Day στο κανάλι του ALPHA, μαζί με την υπόλοιπη παρέα της, με την οποία είναι πολύ δεμένη. Ανάμεσα στα πρόσωπα που την απαρτίζουν βρίσκεται και ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος πολλές φορές σχολιάζει τους διάσημους, δημιουργώντας τους σύγχυση.

Μάλιστα, πολύ πρόσφατα δημιουργήθηκε μία κόντρα ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα (δείτε εδώ τι συνέβη), γεγονός που οδήγησε την παρουσιάστρια να πάρει θέση για τον συνεργάτη και πάνω απ' όλα φίλο της.

«Ο Δημήτρης έχει ένα συγκεκριμένο χιούμορ. Κάποιες φορές κάποιοι τον παρεξηγούν, αλλά είναι ενήλικας, το τηλέφωνό του είναι το ίδιο όσα χρόνια τον ξέρω. Όποιος έχει θέμα μαζί του μπορεί να τον καλέσει.

Από εκεί και πέρα εγώ, στο κομμάτι της εκπομπής και του αέρα και τη γνώμη μου τη λέω και όταν νιώθω ότι κάτι ξεφεύγει, προσπαθώ να το μαζέψω. Ακόμα και σε αυτό το συμβάν, του είπα Δημήτρη μου άλλο οι σχέσεις, άλλο η πλάκα», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Ξέρω όμως ότι ο Δημήτρης δεν έχει κακή πρόθεση».

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κέρασε "ληγμένα" μελομακάρονα τον Δημήτρη Παπανώτα

Αυτό ήταν ένα από τα περιστατικά που δείχνουν πόσο δεμένοι είναι μεταξύ τους. Την Παρασκευή 9/12 συνέβη άλλο ένα χιουμοριστικό συμβάν. Όλοι άρχισαν να μιλούν μεταξύ τους για τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες και τα συστατικά που χρειάζονται για να γίνουν πιο νόστιμα τα γλυκά, με τον Δημήτρη Παπανώτα να ανυπομονεί να φάει αυτά που είχε ετοιμάσει η παραγωγή.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε την πιατέλα με τα γλυκά που είχαν για ντεκόρ και πήγε να τον κεράσει, κάνοντας πλάκα πως, μάλλον, είναι ληγμένα και πως ίσως αυτό καταλήξει με τον ίδιο να περνά το Σαββατοκύριακό του στην τουαλέτα.

«Το πολύ πολύ να τον πάει σαλόνι - τουαλέτα», είπε χαρακτηριστικά η ίδια και έκλεισε το μάτι στην κάμερα.

«Θέλει να με εξοντώσει», απάντησε εκείνος, με τους υπόλοιπους να λένε και να ξεκαρδίζονται: «Κοντινό στον Δημήτρη γιατί μετά τις διαφημίσεις δεν ξέρουμε αν θα κάθεται».