Κοντοβά - Καλημέρης: Χώρισαν μετά από χρόνια - Η τελευταία κοινή εμφάνιση τους

Είχαν μαζί και την κόρη τους Έιντα

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / jkalimeris)
(instagram / jkalimeris)

Το πρωί της Παρασκευής (9/12) έγινε γνωστή η είδηση χωρισμού των Χριστίνα Κοντοβά και Τζώνη Καλημέρη μετά το σχεδόν 6 χρόνια. Ο χωρισμός γνωστοποιήθηκε από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Πρωινό μας».

Η σχεδιάστρια και ο ισχυρός άνδρας των media αποφάσισαν να χωρίσουν και να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία, ακόμα.

Μπρεί σήμερα 9/12 να έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, αλλά δεν πήγε στο μυαλό κανενός. Διότι πριν από μερικούς μήνες, η Χριστίνα Κοντοβά είχε τα γενέθλια της και βγήκε για να το γιορτάσει με λίγους και καλούς φίλους, την Σίσσυ Χρηστίδου και την Έβελυν Καζαντζόγλου για παράδειγμα, ενώ ο Τζώνη Καλημέρης δεν θα μπορούσε λείπει από μία τέτοια ξεχωριστή στιγμή για την καλή του.

Αφού, λοιπόν, της τραγούδησαν όλοι μαζί για να σβήσει τα κεράκια της τούρτας, ο σύζυγός της την πλησίασε τρυφερά και της έδωσε ένα φιλί στο στόμα, με την ίδια να συγκινείται και να μην μπορεί να το κρύψει. "Έλαμπε" από ευτυχία και φαίνεται πως πέρασε την ημέρα της όπως ακριβώς το επιθυμούσε.

Πηγή βίντεο: Instagram / Έβελυν Καζαντζόγλου

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

Η τελευταία κοινή εμφάνιση Κοντοβά-Καλημέρη

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης την τελευταία δημόσια εμφάνισή τους έκαναν το Σάββατο 5/11 - πριν από ένα μήνα - μαζί με την κόρη τους Ada. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το πρώην ζευγάρι σε μια από τις βόλτες που έκαναν πολύ συχνά στο κέντρο της Αθήνας, όπου όπως θα διαπιστώσεις έκαναν τα ψώνια τους.

Η τελευταια κοινη τους εμφάνιση
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Η τελευταία κοινή τους εμφάνιση
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Να σας θυμίσουμε ότι ο Τζώνη Καλημέρης σε μία σπάνια εμφάνισή του στο Πρωινό είχε αναφερθεί με συγκινητικά λόγια για την υιοθεσία της μικρής Ada και την Χριστίνα Κοντοβά: «Έχω απεριόριστο σεβασμό, πέραν της αγάπης στη Χριστίνα. Το ότι έκανε αυτό το πράγμα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, πολύ δικό της και τη θαυμάζω απεριόριστα. Και δεν είχα καμία άλλη επιλογή από το να σταθώ δίπλα της» .