Δε θα περάσει μόνη της τις γιορτές η Καινούργιου - Η αποκάλυψη για τον άντρα που θα έχει στο πλευρό της

Διαβεβαιωμένο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι πολύ συμπαθής στο ευρύ κοινό, αφού όλα αυτά τα χρόνια που είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας έχει καταφέρει μέσα από την αλήθεια και την εξωστρέφεια, που τη χαρακτηρίζει να είναι Νο1 στην τηλεθέαση (δείτε εδώ τις πρωτιές της στη πρωινή ζώνη).

Στο Super Κατερίνα του Alpha την απολαμβάνουμε, το οποίο σε λίγες ημέρες θα ρίξει και εκείνο, όπως και πολλές εκπομπές αυλαία, εν όψει των Χριστουγέννων, που πλησιάζουν.

Η παρουσιάστρια θα έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί, χωρίς να έχει κάνει κάποια αποκάλυψη αν θα περάσει όλες τις γιορτές στην Αθήνα ή αν θα βρεθεί κάπου εκτός, μιας και τελευταία την θέλουν πολύ καλά στα προσωπικά της και ερωτευμένη (δείτε εδώ τον νέο της σύντροφο, που σας δείξαμε αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr).

Προφανώς και η Κατερίνα δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη κάτι για ερωτικά της και τον Βαγγέλη Ροδόπουλο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες απασχολείται ως διευθύνων σύμβουλος του ΙΕΚ ΑΚΜΙ. Συγκεκριμένα ανήκει στην εταιρεία συμβούλων EEO Group (www.eeogroup.gr), μέλος του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΑΚΜΗ, με πολύχρονη παρουσία στο χώρο σε Ελλάδα και εξωτερικό (δείτε εδώ τη συνάντηση της Κατερίνας με τον πρώην της, Φίλιππο).

Για την ώρα λοιπόν σχετικά με την Κατερίνα και το πως θα περάσει τις γιορτές το μόνο, που έχει γίνει γνωστό από την ίδια την Παρασκευή 9/12 στην εκπομπή της είναι, πως αναμένεται να παρευρεθεί live σε μία από τις εορταστικές εκπομπές του Νίκου Κοκλώνη στον Alpha και στο φαντασμαγορικό J2US.

Το show θα κρατήσει συντροφιά και τα Χριστούγεννα αλλά και την παραμονή πρωτοχρονιάς στο κοινό και έτσι σε μία από τις δύο live εκπομπές θα είναι παρούσα η Κατερίνα σε μία εμφάνιση.... έκπληξη!

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τη συμμετοχή της στο J2US