«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να...» - Η συγκλονιστική ανάρτηση της γυναίκας του Νικολαΐδη για τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς εκείνον

Στόλισε το δέντρο μαζί με τα παιδάκια της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
doratsambazi - instagram
doratsambazi - instagram

Η απώλεια του Αλέξανδρου Νικολαϊδη άγγιξε όλη την Ελλάδα, καθώς ο αθλητής ήταν προετοιμασμένος για το τέλος του και σε αυτήν την επεξεργασία, που είχε κάνει με τον εαυτό του οφείλεται και το γράμμα, που άφησε να διαβαστεί αφού πεθάνει.

Πίσω μένει η οικογένειά του, η γυναίκα του Δώρα, που μεγαλώνει με πολύ αξιοπρέπεια τα δύο του παιδάκια (δείτε εδώ τη συγκλονιστική κίνηση της οικογένειας 2 μήνες από τον θάνατο του).

Φυσικά και ο πρώτος καιρός είναι δύσκολος και μεταβατικός, ωστόσο μέσα από τα social media της Δώρας βλέπουμε την καθημερινότητά της με τα παιδιά αλλά και τα συναισθήματα της, τα οποία εκφράζει αναλυτικά.

Την Παρασκευή 9/12 εκείνη και τα μικρά στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του, με την τρυφερή μανούλα να απαθανατίζει τον γιο και την κόρη της, γιορτινά ντυμένα, δίπλα από τον εντυπωσιακό στολισμό.

Η ανάρτηση της Δώρα Τσαμπάζη για τα φετινά Χριστούγεννα

«Αναρωτηθήκατε ποτέ την βαρύτητα της ευχής “Και του χρόνου”; Μέσα σε τρεις λέξεις αποτυπώνεται το νόημα της ζωής. Να είμαστε καλά, να έχουμε την υγεία μας και να είμαστε και του χρόνου πάλι εδώ όλοι μαζί. Να μην χρειαστεί να χάσουμε κάποιον που αγαπάμε πολύ για να εκτιμήσουμε τα απλά και τα σημαντικά. Αυτές τις γιορτές λοιπόν, μην γκρινιάξετε, μην μιζεριάσετε. Μην πείτε αυτό που ακούω από πολλούς, “εμένα αυτό το κλίμα χαράς με εκνευρίζει.”

Εκτιμήστε τις οικογενειακές στιγμές, περάστε ποιοτικό χρόνο με τους αγαπημένους σας και ναι, χαρείτε έστω με το ζόρι στην αρχή. Γιατί η ζωή φέρνει τόσες ανατροπές, που δεν έχουμε την πολυτέλεια να χαλάμε ούτε μισή στιγμή ευτυχίας. Και του χρόνου φίλοι μου, μέσα από την καρδιά μου», έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη.

Σπίτι Νικολαϊδη
doratsambazi - instagram