Συνελήφθη η Εύα Καϊλή - Τη διέγραψαν από το ΠΑΣΟΚ

Τι συμβαίνει με την ευρωβουλευτή και τον σύζυγό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ένα σκάνδαλο διαφθοράς εξετάζεται τις τελευταίες ώρες από την αστυνομία των Βρυξελλών, καθώς έχει συλληφθεί ο σύζυγός της Εύας Καϊλή, ενώ η ίδια βρίσκεται στον ανακριτή.

Μέσα από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ την Παρασκευή 9/12 έγινε γνωστό, πως η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου είναι ύποπτη για ζητήματα διαφθοράς και ξέπλυμα μαύρου χρήματα σε σχέση με το Κατάρ.

Μάλιστα το ίδιο το κόμμα και ο πρόεδρος προχώρησαν στη διαγραφή της, ενώ παράλληλα οι αρχές εξετάζουν το σπίτι του ζευγαριού και τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Να θυμίσουμε εδώ, πως εκείνη και ο σύζυγός της Φραντζέσκο Τζόρτζι, έχουν φέρει μαζί στη ζωή ένα παιδάκι, του οποίου η βάφτιση ήταν να πραγματοποιηθεί πρόσφατα, αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή (δείτε εδώ τι συνέβη).

Εκείνη μιλάει με πολύ όμορφα λόγια για την μονάκριβη κόρη της και μάλιστα απασχολούσε μόνο με αυτή σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή, με τις εξελίξεις ωστόσο, που γίνονται γνωστές τις τελευταίες ώρες να σοκάρουν.

«Τώρα που καταλαβαίνω τι ζείτε εσείς που έχετε γίνει γονείς, αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω θα ξεκινούσα πιο νωρίς. Είναι ωραίο το πώς αλλάζει η ζωή σου, δεν αλλάζει δραματικά. Συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, περισσότερο την άλλαξε τη ζωή μας η πανδημία. Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και πάλι με το μωρό. Όλη τη διαδικασία της εγκυμοσύνης την περάσαμε στην Ελλάδα, ήμουν κοντά στην οικογένειά μου», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της η Καϊλή.

Ο λόγος που ανακρίνεται η Εύα Καϊλή