Survivor All Star: Η κοινή εμφάνιση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Ποιοι ήταν στο πλάϊ τους;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / sakiskats)
(instagram / sakiskats)

Για πρώτη φορά, οι καλύτεροι παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης, επιστρέφουν στον Άγιο Δομίνικο έτοιμοι να μπουν ξανά στον στίβο μάχης. Ο λόγος για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, που αναμένεται να τους απολαύσουμε στο Survivor All Star.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Survivor All Star το οποίο αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και να ακούγονται καθημερινά διάφορα για τις φετινές συμμετοχές, όπως αυτή του Γιώργου Αγγελόπουλου που γνωστοποιήθηκε μέσα από το κανάλι του ΣΚΑΪ (δείτε εδώ την ανακοίνωση).

Η έξοδος των Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη πριν μπουν στο Survivor All Star

Ανάμεσα στα πρόσωπα που συζητιούνται έντονα το τελευταίο διάστημα είναι και του Σάκη Κατσούλη, ο οποίος ήταν και ο νικητής του 4ου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης αλλά και η σύντροφός του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Μέχρι τότε όμως, το αγαπημένο ζευγάρι απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα μαζί με τους φίλους του για αυτό και το βράδυ της Πέμπτης 8/12 διασκέδασαν μαζί σε γνωστό cafe-bar στο Περιστέρι, το οποίο διατηρεί ο ίδιος ο Σάκης Κατσούλης.

Ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του διασκέδασαν μαζί με τους φίλους τους με τα τραγούδια του Χάρη Βαρθακούρη, ο οποίος ξεσήκωσε τους θαμώνες τους μαγαζιού με τις επιτυχίες του. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, το ζευγάρι δεν δίστασε να ποζάρει μαζί στον φακό και μόνο του αλλά και μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή και την παρέα τους.

Η έξοδος Κατσούλη- Ρουμελιώτη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Η έξοδος Ρουμελιώτη-Κατσούλη
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Να υπενθυμίσουμε ότι το πρωί της Παρασκευής (9/12) προβλήθηκαν οι τελευταίες δηλώσεις του Σάκη Κατσούλη για το ριάλιτι επιβίωσης, σχετικά με την σύντροφο του Μαριαλένα, αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή του Mega και αναφέρθηκε στην σύντροφο του Μαριαλένα και το αίσθημα τους, ότι δεν θα μπορούσαν να κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και να βλέπουν το Survivor All Star, διότι το χαρακτήρε σας "ναρκωτικό" για όσους έχουν βρεθεί εκεί.

Ακόμη, είπε για την θέση που θα έχουν με την Μαριαλένα στο παιχνίδι επιβίωσης, ότι δηλαδή θα βρίσκονται σε διαφορετικές παραλίες, κάτι που του φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό, επειδή καλώς ή κακώς είναι ριάλιτι.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην νικητής του Survivor είπε χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρουμε ούτε εμείς ποιοι θα μπουν στο survivor».Δεν ξέρουμε ούτε αν φύγουμε, ούτε πότε θα φύγουμε. Είναι λογικό να χωριστούν τα ζευγάρια στο survivor. Θα μου είναι πολύ δύσκολο».

«Η παραγωγή ήταν πολύ σκληρή με εμάς, δεν τους ένοιαζε αν πεινάμε και αν κρυώνουμε. Το survivor είναι εάν «ναρκωτικό» για όσους έχουν πάει», συμπλήρωσε.

Σχετικά με την συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου είπε αρκετά κοφτά και απέφυγε τις λεπτομέρειες, ότι έπρεπε η παραγωγή να το ανακοινώσει νωρίτερα, αφού ο ίδιο δεν έκανε κάποια κίνηση.

«θα έπρεπε η παραγωγή να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού ο ίδιος δεν το κάνει».