Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τις φήμες για τη σχέση τους

Είναι τελικά μαζί ή όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Αγγελόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Δήμητρας Βαμβακούση μετά τις φήμες για τη σχέση τους

Μπορεί τους τελευταίους μήνες τα φώτα να έχουν πέσει για ακόμη μία φορά πάνω στον Γιώργο Αγγελόπουλο ενόψει του νέου κύκλου του Survivor, ο οποίος θα έχει μάλιστα και τη μορφή All Star, ωστόσο ένα δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή ήρθε να μετατοπίσει αλλού το ενδιαφέρον.

«Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα», είχε πει στην πιο πρόσφατη συνέντευξή του ο Ντάνος για το Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν που έχουν κυκλοφορήσει, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε σχέση με την πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, Δήμητρα Βαμβακούση.

Τη Δήμητρα Βαμβακούση τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor Ελλάδα -Τουρκία. Μάλιστα τότε, ήταν η μικρότερη σε ηλικία, καθώς έχει γεννηθεί το 1995, αλλά κατάφερε να φτάσει στην τελική τετράδα, μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, την Αφροδίτη Σκαφίδα και τον Νίκο Κοσμά.

Η Δήμητρα είναι μια κοπέλα, που παρόλο που είναι αρκετά νεαρή στην ηλικία, είναι εξαιρετικά ώριμη. Είχε κάνει κάποιες συνεργασίες ως μοντέλο, αλλά τελικά την έχει κερδίσει ο αθλητισμός. Είναι αυτό που θέλει και αυτό που της αρέσει, μιας και έχει σπουδάσει ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη.

Η πρώτη ανάρτηση μετά τις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Από τη μέρα που κυκλοφόρησε η φήμη πως η νεαρή κοπέλα είναι σε σχέση με τον αγαπημένο Γιώργο Αγγελόπουλο, κανένας από τους δύο δεν έχει θελήσει να πάρει θέση. Η Δήμητρα Βαμβακούση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση όλο νόημα.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία φωτογραφία, η οποία γράφει πάνω: «Κάψτα όλα».

Δήμητρα Βαμβακούση Survivor All Star