«Έγινε ξαφνικά...» - Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από την τηλεοπτική της επιστροφή

Θα τη δούμε σε κάποιο άλλο πρότζεκτ;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έγινε ξαφνικά...» - Η Μαριέττα Χρουσαλά αποκάλυψε πρώτη φορά την αλήθεια πίσω από την τηλεοπτική της επιστροφή

Λίγες μέρες πριν πραγματοποιηθούν τα MadWalk (δείτε εδώ ποιοι καλλιτέχνες θα δώσουν το παρών), η Μαριέττα Χρουσαλά, μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα, αυτή τη φορά μέσα από ένα μεγάλο show.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, εδώ και πολλά χρόνια, έχει αφήσει πίσω της την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στα παιδιά της και στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον αγαπημένο της, Λέοντα Πατίτσα.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, η Μαριέττα Χρουσαλά εξήγησε πως δεν περίμενε την πρόταση που της έγινε, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει και το άγχος της. Μεταξύ άλλων όταν ρωτήθηκε αν η επιστροφή της αυτή θα είναι μόνιμη και αν τον επόμενο καιρό θα τη δούμε και σε κάποιο άλλο πρότζεκτ, η παρουσιάστρια δε θέλησε να δώσει κάποια ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Η αποκάλυψη της Μαριέττας Χρουσαλά για την τηλεοπτική της επιστροφή

«Έγινε εντελώς ξαφνικά αλλά με βρήκε σε μία φάση που ήθελα και εγώ να κάνω κάτι, να επιστρέψω δυναμικά σε μία τόσο ωραία διοργάνωση και εκδήλωση. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Δεν ξέρω τι να περιμένω πια, γιατί και η παρουσίαση του Mad Walk προέκυψε ξαφνικά. Απολαμβάνω τις στιγμές εδώ. Υπάρχει το άγχος, όλη αυτή η περίοδος είναι δημιουργική και όμορφη και προς το παρόν το απολαμβάνω», είπε μεταξύ άλλων η Μαριέττα Χρουσαλά.