«Ο Θάνος Καλλίρης λέει αλήθεια, δεν μπορώ να πω ψέματα στον...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την σχέση τους

«Σαν να γλίστρησε το ψάρι από το καμάκι»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ο Θάνος Καλλίρης λέει αλήθεια, δεν μπορώ να πω ψέματα στον...» - Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για την σχέση τους

Το πρωί του Σαββάτου (10/12) μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γινεται» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Θάνου Καλλίρη από την συνέντευξη του στο «Πρωίαν σε είδον» που σχετίζονταν με την πρώτη τους γνωριμία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, απάντησε στις πρόσφατες δηλώσεις του μουσικού, που ήταν για αρκετό καιρό μαζί (δείτε εδώ πόσο).

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού για τα σχόλια του Θάνου Καλλίρη

Η Ναταλία Γερμανού με τον Θάνο Καλλίρη ήταν μαζί και αυτό είναι γνωστό. Η ίδια σήμερα το πρωί απάντησε στις δηλώσεις του σχετικά με την γνωριμία τους και αποκάλυψε ότι τα όσα είπε ήταν αλήθεια. Ότι δηλαδή τον "τσίμπησε" όπως το ψάρι στο καλάμι. Στην συνέχεια ανέφερε ότι τον τον φλέρταρε πάρα πολύ και ότι μονίμως έβρισκε δικαιολογίες για να τον έχει καλεσμένο στην εκπομπή της, τότε.

Επίσης, σε άλλο σημείο, είπε ότι αυτός την βοήθησε αρκετά στην καριέρα της και ότι μια κοπέλα 21-23 χρονών έχει επιθετικές τάσεις, εξού και το "καμάκωμα".

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Σαν να γλίστρησε το ψάρι από το καμάκι. Δεν ξέρω τι έγινε. Η αλήθεια είναι ότι λέει αλήθεια. Δεν μπορώ να λέω ψέματα στον κόσμο που μας βλέπει. Ήμουν όλα, μαλλιά, μπούκλα. Ήμουν ένα μικρό κορίτσι 21-23 χρονών με επιθετικές τάσεις. Ο Θάνος τότε στους Bang ήταν… ρίξτε μια φωτογραφία πως ήταν τότε» ανέφερε με χιούμορ η παρουσιάστρια.

«Τον καμάκωσα… Τον φλέρταρα ανελέητα. Μου έφτιαχναν τότε τα σήματα για το Club Sandwich, την εκπομπή που έκανα στον ΑΝΤ1. Μονίμως έβρισκα τη δικαιολογία ότι χρειάζομαι ένα άλλο σήμα που να λέει και τώρα ο καλεσμένος, τώρα φεύγει ο καλεσμένος, τώρα διάλειμμα. Θυμάμαι μου έλεγε ο Τσαουσόπουλος πόσα σήματα θα πληρώσουμε για αυτήν τη ρημάδα την εκπομπή; Έβρισκα συνέχεια αφορμές να πηγαίνω στο στούντιο και να φτιάχνουμε σήματα. Μες στα πόδια τους ήμουν συνέχεια… Είναι πολύ αγαπημένος μου κι οικογένεια πια και για πάντα θα είναι. Γελάμε πολύ με αυτά.» πρόσθεσε η Ναταλία Γερμανού.