Χαρές στο σπίτι της Δούκισσας Νομικού & του Δημήτρη Θεοδωρίδη - Βάφτισαν τα παιδάκια τους

Υπό άκρα μυστικότητα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Δούκισσα Νομικού έχει πολλές ιδιότητες στη ζωή της, ωστόσο αυτή που την ευχαριστεί περισσότερο τελευταία και αυτή, στην οποία τη βλέπουμε να έχει ταχθεί δεν είναι άλλη από τη μητρότητα.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια έχει φέρει μαζί με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη δύο παιδιά στον κόσμο, τον μικρό Σάββα και την Αναστασία. Κάποιοι αναρωτιούνται αν το κομμάτι της μητρότητας έχει κλείσει για τη γυναίκα, με εκείνη να απαντάει στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

«Όχι ακόμα δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Είμαστε πολύ καλά, νιώθω ευλογία, έχω μια οικογένεια που με γεμίζουν, με ολοκληρώνουν και είναι το στήριγμά μου, το λιμάνι μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.

Ο καιρός περνάει και να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως το ζευγάρι έχει παντρευτεί (δείτε εδώ πλάνα από τον ονειρικό τους γάμο), ωστόσο μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να πραγματοποιήσει τη βάφτιση των μικρών (δείτε εδώ το προσκλητήριο που έμεινε στην ιστορία).

Η αινιγματική απάντηση της Δούκισσας Νομικού για τη βάφτιση των παιδιών της

Από τη μία ο κορωνοϊός και από την άλλη οι δύο καραντίνες και φτάσαμε να είναι ο Σάββας 4 χρονών και η Αναστασία να πλησιάζει στα 3 της. Το ζευγάρι φυσικά και έτρεξε τις διαδικασίες και μάλιστα ολοκλήρωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που κυκλοφορούν, τη βάφτιση και των δύο παιδιών του, υπό άκρα μυστικότητα.

Αυτό άλλωστε φάνηκε και από ένα Q&A, που έκανε η Δούκισσα στο προφίλ της στο instagram το Σάββατο 10/12 απαντώντας στο αν έχει βαφτίσει τα μικρά, με μία φωτογραφία από μπομπονιέρες.

Δούκισσα - Βαφτήσια