J2US: Τον αποκάλεσε έτσι όπως δεν έπρεπε - Καταντράπηκε η Βίκυ Σταυροπούλου

Οι υπόλοιποι ''πέθαναν'' στα γέλια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
J2US: Τον αποκάλεσε έτσι όπως δεν έπρεπε - Καταντράπηκε η Βίκυ Σταυροπούλου

Πολλές οι ανατρεπτικές εμφανίσεις στο Just the 2 of us του Alpha το Σάββατο 10/12 με τη Βίκυ Σταυροπούλου να χαρίζει - όπως συνήθως άλλωστε - άπλετο γέλιο με τα σχόλια, που κάνει την ώρα της κριτικής της.

Ενώ λοιπόν ολοκλήρωσαν την εμφάνιση του ο Λευτέρης Μητσόπουλος και η Λόλα με πολύ μεγάλη επιτυχία, στη συνέχεια έλαβαν αποθεωτικά σχόλια και από τους 4 κριτές.

Το λάθος της Βίκυς Σταυροπούλου που την έκανε να ντραπεί στο J2US

Απολαυστική όμως ήταν η στιγμή, που είχε τον λόγο ο Σταμάτης Φασουλής και η Βίκυ ήθελε να τον διακόψει για να επέμβει...αντί για Σταμάτη όμως τον αποκάλεσε Θανάση, με το κοινό, τον Κοκλώνη και όλη την επιτροπή να τη ρωτάνε επίμονα, ποιος είναι ο Θανάσης, με τον οποίο μπέρδεψε τον Σταμάτη (δείτε εδώ πως λένε και πως είναι ο πρώην σύζυγος της Βίκυς).

Παραλίγο να πάθει καρδιακό η Σταυροπούλου στο show

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11 ο Σταμάτης Φασουλής βοήθησε στο να δημιουργηθεί άλλη μία επική στιγμή με την ηθοποιό, κάνοντάς την να πεταχτεί από την καρέκλα της.

Ο σκηνοθέτης άρχισε να ταρακουνάει την καρέκλα της την ώρα που μιλούσε και εκείνη άρχισε να ουρλιάζει με την υπόλοιπη επιτροπή να ξεσπάει φυσικά σε γέλια: «Καλέ είναι τρελός! Συγνώμη, παιδιά! Δεν ντρέπεσαι λίγο! Πιάσε την καρδιά μου, Δέσποινα».

«Εντάξει, δεν ντρέπεσαι λίγο; Αχ! Κορίτσι μου, Νάνσυ μου. Σημασία έχει ότι δεν έπαθα καρδιακό από σένα αλλά πήγα να πάθω από τον Σταμάτη», σημείωσε μάλιστα, στη συνέχεια.

«Πρώτη φορά το κάνει ο Σταμάτης. Τόσα χρόνια δεν το έχει κάνει ποτέ», αναφώνησε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή.