Χαμόγελα ευτυχίας για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Μόλις έγινε γνωστό

Η εξέλιξη που περίμεναν πολλοί

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποτελεί χωρίς αμφιβολία μέχρι στιγμής, ένα από τα πιο κερδισμένα πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν, μιας και η νέα σειρά που έχει αναλάβει στην ΕΡΤ, το «Κάνε ότι Κοιμάσαι», σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Κάθε επεισόδιο γίνεται ανάρπαστο στο Twitter (δείτε εδώ το αποθεωτικά σχόλια που γράφονται), ενώ η σειρά καταγράφει και εξαιρετικά ποσοστά.

Μπορεί λοιπόν ορισμένες φήμες να ήθελαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο να επιστρέφει στην τηλεόραση με μουσική εκπομπή (δείτε εδώ τι συμβαίνει), ωστόσο όπως όλα δείχνουν, ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει κάτι άλλο στα «σκαριά».

«Η παρουσία του Σπύρου στη σειρά είναι θετικό στοιχείο στο ότι είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός και συνάδελφος οπότε αισθάνεσαι ότι είσαι κάπου καλά. Ειδικά όταν έμαθα και το υπόλοιπο team επειδή είναι όλοι ηθοποιοί που θαυμάζω και αγαπώ. Με τον Δημήτρη Καπετανάκο που κάνει τον Ίσαρη είμαστε φίλοι από παλιά οπότε το να κάνουμε μαζί το δίδυμο των αστυνομικών ήταν τεράστια ευτυχία», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της η πρώην σύντροφος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου.

Τι συμβαίνει με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real, η σειρά Κάνε ότι Κοιμάσαι πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από την ΕΡΤ, η οποία εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε δεύτερο κύκλο την προσεχή σεζόν. Τα πολύ θετικά δείγματα από τον υπερδιπλασιασμό των ποσοστών τηλεθέασης της σειράς σε ετεροχρονισμένη θέαση μέσω ΕΡΤflix, αλλά και οι πολύ καλές κριτικές που συγκεντρώσει η σειρά, ωθούν τη δημόσια τηλεόραση σε συζητήσεις για πιθανή συνέχεια.

Σπύρος Παπαδόπουλος Κάνε ότι Κοιμάσαι
ΕΡΤ

Ήδη ξεκίνησαν οι επαφές με τον Γιάννη Σκαραγκά που υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο για το πώς θα μπορούσε να κινηθεί η ιστορία σε ενδεχόμενο νέο κύκλο ενώ θετικός για τη συνέχιση του Κάνε ότι Κοιμάσαι είναι και ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Παρά τα οικονομικά ζητήματα που έχουν προκύψει, η διοίκηση της ΕΡΤ εμφανίζεται έτοιμη να μην αφήσει το κανάλι χωρίς πρόγραμμα για τη νέα σεζόν και έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για νέες σειρές.

ΠΗΓΗ Π