Ελένη Δήμου: Αυτός είναι ο άνδρας της - Μετράνε 36 χρόνια γάμου και ακόμη...λιώνει για αυτόν

Ποιός είναι ο σύζυγος της

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ελένη Δήμου: Αυτός είναι ο άνδρας της - Μετράνε 36 χρόνια γάμου και ακόμη...λιώνει για αυτόν

Η Ελένη Δήμου και ο επί 36 χρόνια σύζυγος της, είναι από τα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου που πολλοί ζηλεύουν για την απεριόριστη και αμείωτη αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλον. Έτσι είναι από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν και αυτό τους καθιστά πρότυπο ζευγαριού, για τους υπολοίπους και εδώ πρέπει να αναφέρουμε εκείνο το φιλί που είχε δώσει η Ελένη Δήμου σε ένα live του J2US (δείτε εδώ πως απάντησε ο άνδρας της).

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 36 χρόνια όμως είναι σαν να γνωρίστηκαν μόλις χθες και να διανύουν τον πρώτο καιρό του φλογερού έρωτά τους.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ελένης Δήμου

Ο λόγος για τον... Άκη Γκολφίδη! Ο γνωστός ηχολήπτης και μουσικός παραγωγός είναι ο λόγος που η τραγουδίστρια τον κοιτά μέσα στα μάτια και λιώνει, μέχρι και σήμερα.

Κάθε φορά, έστω και σπάνια, που μιλάει η Ελένη Δήμου για την προσωπική της ζωή, μόνο ένα πρόσωπο είναι ο πρωταγωνιστής. Και είναι ο άνδρας της ο οποίος τη φωνάζει κοριτσάκι μου. Σε συνέντευξη της, είχε αναφέρει ότι ο Άκης έιναι ο άνθρωπος της και οτι τον θαυμάζει για την αγάπη, το θάρρος που έχει και το καταπληκτικό επίπεδο του. Ακόμη, αποκάλυψε ότι δεν την χαλάει χατήρι και τις κάνει όλα της τα όνειρα πραγματικότητα.

«Ο σύζυγός μου είναι σπουδαίος άνθρωπος, ο Άκης έχει ένα καταπληκτικό επίπεδο. Τον θαυμάζω. Ο Άκης είναι ένας άγγελος στη Γη! Μόνο το ότι έχει παντρευτεί εμένα έχει κλείσει θέση στον παράδεισο! Το έχω δηλώσει και στον γιο μου, αν ο πατέρας του πάθει κάτι θα χάσει δύο ανθρώπους.

Είμαι αποφασισμένη. Ήταν εκεί πάντα για να κάνει τα όνειρα μου πραγματικότητα. Μπορεί να μην είχα τη δύναμη να χτυπήσω το χέρι στο τραπέζι της δισκογραφικής εταιρίας, αυτό έκανε ο Άκης.

Ο Άκης έβγαλε αυτό που ήθελα και αυτό που ήμουν. Περάσαμε κάποιες δυσκολίες, πέσαμε έξω σε κάποιες κινήσεις, οικονομικά και εκεί φάνηκε η αγάπη του ενός για τον άλλον», είχε πει η Ελένη Δήμου σε σπάνια συνέντευξή της.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ευτυχισμένο ζευγάρι σε πρόσφατη έξοδό του στο Vox όπου βρέθηκαν για να απολαύσουν την παράσταση του Θανάση Αλευρά τον οποίο και συνεχάρηκαν στο τέλος.

Η Ελένη Δήμου με το σύζυγο της σε βραδινή έξοδο
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ