«Ζήσ' το για όλες μας...» - Το απίστευτο σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για το καυτό φιλί της Βανδή στον Μπισμπίκη

Ξετρελάθηκε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ζήσ' το για όλες μας...» - Το απίστευτο σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για το καυτό φιλί της Βανδή στον Μπισμπίκη

Αν μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως ένας έρωτας έχει καταφέρει να μας καθηλώσει τους τελευταίους μήνες, τότε αυτός είναι ο έρωτας της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Το ευτυχισμένο ζευγάρι βιώνει την ομορφότερη περίοδο της ζωής του και δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον.

«Αυτό που ερωτεύτηκα πιο πολύ στον Βασίλη είναι η αλήθεια του, έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους τους ανθρώπους. Έχει ευγένεια. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Εγώ είμαι ευτυχισμένη που είμαστε μαζί, γεμίζει με χαρά τη κάθε μου ημέρα. Η σχέση μου προέκυψε έτσι ξαφνικά… Ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Ο έρωτας στα 50 Κατερίνα έχει άλλη δυναμική, είναι πιο ουσιαστικός/ Αισθάνομαι ότι μου δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου. Αισθάνομαι ότι μου τον έφερε ο θεός. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι, θα πάμε βόλτα στη ζωή μαζί», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Δέσποινα Βανδή για τη σχέση τους.

Το σχόλιο της Σίσσυς Χρηστίδου για Βανδή και Μπισμπίκη

Το πρωί της Κυριακής (11/12), η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, θέλησε να σχολιάσει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Στο βίντεο αυτό, φαίνεται η Δέσποινα Βανδή να σκύβει πάνω από τη σκηνή και να δίνει ένα καυτό φιλί στον αγαπημένο της σύντροφο, Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ το βίντεο).

Μόλις είδε η Σίσσυ Χρηστίδου το βίντεο, ζήτησε αμέσως να παίξει ξανά, αυτή τη φορά όμως με ήχο για να ακούσει και το τραγούδι που αφιέρωσε η τραγουδίστρια στον καλό της. Ξετρελαμένη με τον έρωτα της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, η παρουσιάστρια σηκώθηκε και φώναξε: «Ζησ' το για όλες μας κορίτσι μου», προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών της, ενώ ο καλός της φίλος και κουμπάρος, Παύλος Σταματόπουλος, σχολίασε: «Ξεσπάθωσε η Σίσσυ Χρηστίδου».

Σίσσυ Χρηστίδου Δέσποινα Βανδή