Μιμή Ντενίση και Κέιτ Μίντλετον: Τι κοινό μπορεί να έχουν οι δύο κυρίες

Και όμως έχει!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / mimi_denissi_official)
(instagram / mimi_denissi_official)

Μαθήματα κομψότητας παρέδωσε και πάλι η Μιμή Ντενίση αυτή την φορά από τη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη με σκοπό, να προβληθεί η ταινία της "Σμύρνη μου αγαπημένη" στο Museum of Arts της Νέας Υόρκης που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Είναι γνωστό πως η Μιμή Ντενίση είναι υπόδειγμα κομψότητα, διότι κάθε φορά που εμφανίζεται στον φωτογραφικό και όχι μόνο φακό εντυπωσιάζει τους γύρω της (δείτε εδώ την τελευταία της εμφάνιση).

Το κοινό που έχει η Μιμή Ντενίση με την Κέιτ Μίντλετον

Η θιασάρχης και ηθοποιός πήρε στις αποσκευές της εντυπωσιακά παλτά και μπουφάν για τις κρύες χειμωνιάτικες ημέρες και κλασικά κομμάτια που εκφράζουν τις διαχρονικά κομψές εμφανίσεις της. Ξεχωριστό το total green σύνολό της που απαρτιζόταν από ένα καρό πράσινο παλτό με γούνινες λεπτομέρειες.


Τώρα θα αναρωτιέστε και γιατί να σχετίζεται με την Κέιτ Μίντλετον; Η πριγκίππισα της Ουαλίας, λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα είχε επιλέξει το ίδιο ακριβώς ντεσέν για την επίσκεψη της στη Βοστόνη.

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας για την συνάντησή της με τη δήμαρχο της Βοστώνης επέλεξε ένα πράσινο φόρεμα με καρό ταρτάν ντεσέν του οίκου Burberry.

Κειτ Μιντλετον
(instagram / kate_babykins)

Να υπενθυμίσου ότι λίγο πριν από το τριήμερο και τη γιορτή του «ΟΧΙ», συνάντησε ο φακός του YOU την αγαπημένη ηθοποιό, συγγραφέα και σκηνοθέτιδα, Μιμή Ντενίση. Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τον ήλιο των προηγούμενων ημερών, έκανε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας, ντυμένη με ένα σικ κοστούμι, τζιν και φουλάρι, ενώ χάρισε κι ένα χαμόγελο στον φακό μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του.

Οι λόγοι για να είναι ευδιάθετη, πολλοί, πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχε την ονομαστική της εορτή -στη συνείδηση του κοινού έχει εντυπωθεί ως «Μιμή» εδώ και δεκαετίες, αλλά βαφτίστηκε «Δήμητρα». Οι ευχές μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων ξεκίνησαν αρκετά πιο πριν, γι' αυτό κιόλας πάντα θυμάται αυτές τις μέρες με αγάπη, εκτός από την 28η Οκτωβρίου που παραδοσιακά γιόρταζε αγκαλιά με την κόρη της Μαριτίνα, που κι εκείνη πλέον έχει ανοίξει τα φτερά της.

undefined

undefined