Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ιορδανίδη - Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς

Η ανάρτηση του στο Instagram

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Τάσο Ιορδανίδη - Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό από τη Γη της Ελιάς

Ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης συμμετέχει στο πετυχημένο καστ της σειράς ''Γη της ελιάς'' στο Mega και με μεγάλη επιτυχία τον βλέπουμε ξανά παίζει στην τηλεόραση.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο ηθοποιός ασκεί μεγάλη γοητεία και μάλιστα έχει αλλάξει πολύ εξωτερικά σε σχέση με το παρελθόν, αφού φρόντισε τον εαυτό του με αφορμή την καραντίνα (δείτε τον εδώ παλιά).

«Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ.

Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό, είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής. Στο φαγητό, το ποτό σε άλλες περιπτώσεις», είχε αναφέρει ο Ιορδανίδης.

Και ενώ λοιπόν, θα λέγαμε πως η εμφάνιση του κορωνοϊού τον βοήθησε να χάσει κιλά, που θεωρούσε περιττά πάνω του, τελικά - αν και δεν το περίμενε - γνώρισε το πρόσωπο του ιού.

Μέσα από μία ανάρτησή του στα social media έκανε γνωστό, πως κόλλησε covid -19 και μάλιστα, πως το περνάει αρκετά βαριά, αν κρίνουμε από τη φωτογραφία του και τη λεζάντα της.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Τάσος Ιορδανίδης

«Έλεγα ότι δε με πιάνει-Δεν ξέρω κι αν υπάρχει e-moji μούτζας να μου το δώσω. Όχι, απλώς μ´ έχει πιάσει αλλά μ´ έχει πάρει και μ’ έχει σηκώσει. Και μέσα σε όλα τα συμπτώματα (πολύ εκνευριστική έως και τρομακτική η απώλεια της γεύσης) να σε πνίγει και το άγχος για γρήγορη ανάρρωση για τις υποχρεώσεις που μένουν πίσω. Όσο για την απομόνωση…Δεν παλεύεται!

Προφυλαχθείτε, για να περάσετε καλά τις γιορτές σας. Ο covid19 είναι ακόμα εδώ κι ας μπαίνουμε σε λίγο στο 23», έγραψε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Ιορδανίδης - Covid