Δώρα Αρχοντάκη: Σε σχέση με πρωταθλητή του Tae Kwon Do η πρώην παίκτρια του Big Brother 1

Κούκλος και... νεαρός!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δώρα Αρχοντάκη: Σε σχέση με πρωταθλητή του Tae Kwon Do η πρώην παίκτρια του Big Brother 1

Η Δώρα Αρχοντάκη έγινε γνωστή μέσα από την παρουσία της στο πρώτο ριάλιτι σόου που παρουσιάστηκε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση το Big Brother του ΑΝΤ1 το 2001. Άμεσα έγινε γνωστό τόσο λόγω του χαρακτήρα της όσο όσο και λόγω της εντυπωσιακής εικόνας της.

Κατά τη διάρκεια του ριάλιτι ήταν το κορίτσι του Χρήστου Ξανθόπουλου, όμως αυτό το ειδύλλιο έμελλε να έρθει στο τέλος του σύντομα μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Η Δώρα Αρχοντάκη, είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα για την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα της. Μάλιστα, όταν επέστρεψε ξανά στην τηλεόραση το Big Brother, είχε αναφέρει:

«Το "Big Brother" ανήκει στο παρελθόν, από τότε έχω αλλάξει πολύ. Σήμερα, είμαι πάρα πολύ δυνατός άνθρωπος, είμαι πάρα πολύ καλά επαγγελματικά και ψυχολογικά… Ευτυχώς ή δυστυχώς σήμερα για χάρη της τηλεθέασης θα μπορούσαμε να δούμε πάρα πολλά πράγματα είτε στημένα είτε όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι κατά την άποψη μου ότι πρέπει να κρατήσουν ήθος και αξιοπρέπεια, δεν μπορούν και δεν πρέπει να προσπαθούν να κάνουν αυτά που κάνουν στα ριάλιτι του εξωτερικού. Πρέπει να σκέφτονται ότι βλέπουν και παιδιά και αυτά είναι το μέλλον μας. Οπότε, πρέπει να δώσουμε σωστή βάση για τις αρχές των ανθρώπων πάνω από όλα».

Δείτε ωστόσο και έναν πρώην παίκτη του Big Brother όπου πλέον κάνει εμφανίσεις με φούστες, έντονο μακιγιάζ και ψηλοτάκουνες γόβες

Η νέα ζωή της Δώρας Αρχοντάκη και ο σύντροφος

H Δώρα Αρχοντάκη 21 χρόνια μετά το παιχνίδι παραμένει το ίδιο εντυπωσιακή όπως τότε, ωστόσο πλέον ασχολείται ενεργά με την μουσική, αφού είναι τραγουδίστρια και έχει βγάλει τα δικά της κομμάτια.

Το τελευταίο διάστημα έχει επιστρέψει δυναμικά στη δισκογραφία με ένα ντουέτο-έκπληξη με τον Κωνσταντίνο Καραγέλη.

Σύμφωνα λοιπόν με την "Espresso" στο video clip του κομματιού, πρωταγωνιστεί και ο σύντροφος της, ο οποίος είναι 20 ετών και πρωταθλητής του Tae Kwon Do.

Ο Πρωταθλητής Ελλάδος στην κατηγορία των 87 κιλών, ανήκει στον σύλλογο του AC. Hwarang (Μαχητές) και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησε το αγαπημένο του άθλημα στα 7 του χρόνια και είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα στην κατηγορία Εφήβων, στην κατηγορία Νέων Ανδρών & στην κατηγορία Ανδρών και επίσης είναι μέλος του Κλιμακίου της Εθνικής Ελλάδας (ΕΤΑΒΕ: Ένωση ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ Βορείου Ελλάδας) από την αρχή της αθλητικής του πορείας μέχρι και σήμερα.