«Πέρασα ανδρολοχεία στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου...» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου

Ποια ήταν τα συμπτώματα που είχε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πέρασα ανδρολοχεία στην εγκυμοσύνη της συζύγου μου...»  - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής (11/12) ο Σταύρος Σβήγκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γέννηση του γιού του καθώς και στην ανδρολοχεία που πέρασε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου του.

Ο Σταύρος Σβήγκος και η πρώην σύζυγός του, Ελένη Αϊβαλή, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους πριν από μερικούς μήνες μετά από 4 χρόνια. Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός και η φωτογράφος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2018, ενώ λίγο καιρό αργότερα, ήρθε στον κόσμο ο γιός τους, Μιχαήλ Άγγελος.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ο ίδιος ο ηθοποιός, ο γιός του, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα μετά τη γέννησή του: «Για 2 μήνες δεν ξέρεις αν το παιδί σου θα ζήσει, ευτυχώς ήμασταν τυχεροί, ο μικρός ήθελε να μείνει μαζί μας. Η περιπέτεια υγείας του γιου μου δεν με έκανε να αναθεωρήσω το ότι είμαι άθεος. Δεν είμαι απέναντι, σέβομαι απόλυτα τις θρησκείες και τους ανθρώπους».

Η εξομολόγηση του Σταύρου Σβήγκου για την ανδρολοχεία

Στη συνέντευξη που έδωσε ο Σταύρος Σβήγκος στον Θέμη Γεωργαντά, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως όσο καιρό η πρώην σύζυγός του ήταν έγκυος, εκείνος πέρασε ανδρολοχεία και εξήγησε αναλυτικά ποια ήταν τα συμπτώματα που τον ταλαιπωρούσαν.

«Είχα περάσει ανδρολοχεία την περίοδο της εγκυμοσύνης της πρώην συζύγου μου. Στην ανδρολοχεία έχεις κάποια συμπτώματα όπως πρήξιμο στην κοιλιά, ναυτία, μπορείς να τα πάθεις όλα. Εγώ όμως είχα κάποια, έτσι, λίγα. Μετά το είχα και σαν δικαιολογία για να τρώω ότι γουστάρω! Έτρωγα τον πα… μου και έλεγα «ωχ πρήστηκα, μάλλον από την ανδρολοχεία είναι» ενώ είχα φάει ένα τραπέζι ολόκληρο.

Είσαι πολύ κοντά στην σύντροφο σου και αρχίζεις να νιώθεις ότι νιώθει και αυτή χωρίς όμως να το επιλέγεις. Έρχεται. Είναι όπως αν κλειστούμε αυτή τη στιγμή οι τρεις μας σε ένα δωμάτιο για εννιά μήνες, θα επηρεαστούν οι συμπεριφορές μας και θα βιώνουμε πράγματα κοινά. Οπότε όλο αυτό ψυχολογικά και υποσυνείδητα αρχίζει να σου κάνει διάφορα παιχνίδια. Εγώ ήμουν πολύ κοντά στην Ελένη οπότε άρχισα και γω να έχω τέτοια πράγματα. Η Ελένη μού το είπε ουσιαστικά.

Κρατάμε ισορροπίες, διψάω, τρελαίνομαι. Άφησα το θέατρο, κάτι που δεν θα άφηνα ποτέ στη ζωή μου γιατί παθαίνω κατάθλιψη, αλλά έπρεπε και ήθελα να είμαι με τον μικρό. Έρχεται στις πρόβες μαζί μου και στα γυρίσματα και προσπαθώ να του εξηγήσω ότι όλα αυτά δεν είναι αλήθεια, είναι η δουλειά του μπαμπά. Θα το απομυθοποιήσει έτσι, δεν θέλω ποτέ να πει “ο μπαμπάς μου είναι στην τηλεόραση”», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.