«Πιέζω την κόρη μου να κάνει κατάψυξη ωαρίων» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Οι απολαυστικές δηλώσεις της για την Εβελίνα Νικόλιζα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Πιέζω την κόρη μου να κάνει κατάψυξη ωαρίων» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυς Αργυράκη για την επιθυμία της να γίνει γιαγιά

Λίγο μετά το τελευταίο live του J2US, η Μπέσσυ Αργυράκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πως έχει μεγάλη λαχτάρα να γίνει γιαγιά και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να πιέσει την κόρη της, Εβελίνα Νικόλιζα να κάνει κατάψυξη ωαρίων.

Την αποκάλυψη έκανε πρώτη η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας και εκείνη με τη σειρά της, το παραδέχθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA, ενώ τόνισε πως θέλει πάρα πολύ να γίνει γιαγιά. Στο πλευρό της στις δηλώσεις της ήταν φυσικά και ο Τόλης Παπαδημητρίου, ο οποίος παρακάλεσε την Εβελίνα Νικόλιζα να κάνει ό, τι της ζητάει η μητέρα της για να ηρεμήσουν όλοι.

«Όχι μόνο με τον Τόλη, με όλους περνάμε καλά στις πρόβες, έχουμε φτιάξει μια πολύ ωραία παρέα. Δεν μπορείς να φανταστείς με πόση αγάπη μιλάμε ο ένας για τον άλλον. Δεν υπάρχουν ανάμεσά μας ίντριγκα και το άσχημο στοιχείο του σκληρού ανταγωνισμού – τουλάχιστον εγώ δεν το νιώθω. Είμαστε δεμένοι πραγματικά και κάθε φορά που φεύγει κάποιος το αισθανόμαστε ως πλήγμα.

Νιώθω πολύ τυχερή που είμαστε μαζί με τον Τόλη, διότι είναι καλό παιδί, τελειομανής, ταλαντούχος και «τρελός», όπως είμαι κι εγώ δηλαδή. Γι’ αυτό μας έδωσαν μάλλον να πούμε και το τραγούδι της Φουρέιρα που λέει «είμαι τρελή» (σ.σ: γέλια). Κάθε κομμάτι που μας δίνουν προσπαθούμε μέσα από πολλές πρόβες να το φέρουμε στα μέτρα μας, δίνοντάς του και μια θεατρική διάθεση. Έτσι, όταν το αποτέλεσμα που βγαίνει είναι θετικό, αυτό αποτελεί συγκίνηση για εμάς», είπε πρόσφατα σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στο επιτυχημένο show.

Η εξομολόγηση της Μπέσσυς Αργυράκη για την Εβελίνα Νικόλιζα

«Αλήθεια είναι, πιέζω την κόρη μου να κάνει κατάψυξη ωραρίων. Επειδή έχουμε μπαμπά γυναικολόγο. Αν μία γυναίκα δε θέλει να κάνει παιδί όσο είναι ακόμα νέα... Θέλω πολύ να γίνω γιαγιά γαμώτο», είπε η Μπέσσυ Αργυράκη, με τον παρτενέρ της στο J2US, Τόλη Παπαδημητρίου να σχολιάζει: «Εβελίνα μου, κατάψυξέ τα κι εσύ να ησυχάσουμε».