«Δεν του κρατάω κακία...» - Η σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Τριαντάφυλλο

Καλά πήγε αυτό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Δεν του κρατάω κακία...» - Η σπόντα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Τριαντάφυλλο

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε για ακόμη μία φορά να βρεθεί στο κέντρο του ενδιαφέροντος, όχι τόσο για το αν τελικά θα ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του Survivor (δείτε εδώ ποια είναι η τελευταία εξέλιξη σε αυτό το θέμα), παρά για την πολυσυζητημένη εμφάνισή του στο J2US.

Εκεί, ο Τριαντάφυλλος συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη Βίκυ Σταυροπούλου, με την οποία θυμίζουμε είχε έρθει σε κόντρα όταν η κριτής αντί για Τριαντάφυλλο, τον είχε πει Γαρύφαλλο και εκείνος της είχε απαντήσει το ιστορικό: «Να 'σαι καλά Βίκυ μου, να χαίρεσαι το παιδάκι σου».

Έτσι, όταν η κάμερα του Happy Day συνάντησε τον τραγουδιστή στα backstage του show, εκείνος μπέρδεψε και καλά το επίθετο της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Μιλάω μάνα, η κ. Τσισμιλή σε βλέπει τώρα. Τι έχεις να πεις για την κ. Τσισμιλή; Ωχ! Καλά, τα έκανα μαντάρα!», είπε ο Τριαντάφυλλος.

Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Τριαντάφυλλο

Η παρουσιάστρια φυσικά δε θα μπορούσε να αφήσει αυτό το σχόλιο του τραγουδιστή να πέσει κάτω και έτσι απάντησε πως μιας και το επίθετό της είναι δύσκολο, μπορεί να τη λέει με το όνομά της που δεν είναι τόσο κοινό, ενώ τόνισε πως το πιο σημαντικό απ' όλα είναι που η μαμά του βλέπει την εκπομπή της κάθε μέρα.

Μετά το τέλος του αποσπάσματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή σχολίασε: «Δεν του κρατάω κακία γιατί είναι δύσκολο το επώνυμό μου, έχω γνώση. Έχω ακούσει πιο μικρή το επώνυμό μου λάθος, πάρα πολλές φορές. Γι’ αυτό να με λέτε Σταματίνα. Δεν χρειάζεται με το επώνυμο. Είναι και ασυνήθιστο όνομα, δεν είναι Μαρία. Επίσης, σημασία έχει ότι μας βλέπει κάθε μέρα η μαμά του».