«Ελεύθερη... και το "ωράια" θα το κρίνετε εσείς» - Οι δηλώσεις την Έλλης Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

Είναι single ή όχι;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ελεύθερη... και το

Το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην πρωινή εκπομπή «Μega Καλημέρα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε χωρις δισταγμούς για την προσωπική της ζωή.

Η Έλλη Κοκκίνου όταν βρισκόταν στις πρόβες για το live του Madwalk που θα γίνει αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ τις λεπτομέρειες του event) έδωσε μερικές πληροφορίες για την εμφάνισή της και όχι μόνο.

Η αποκάλυψη της Έλλη Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

Η τραγουδίστρια, που όλοι αγαπάμε μίλησε στην εκπομπή του Mega, στα backstage του Madwalk 2022 έκανε λόγο για την εμφάνιση της και εννοείται δεν μπορούσε να γλιτώσει από τις ερωτήσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή και εάν είναι σε σχέση αυτή την περίοδο.

Η Έλλη Κοκκίνου, λοιπόν, χωρίς να το σκεφτεί πολύ όταν την ρώτησαν εάν είναι σε σχέση είπε πως όχι, ειναι ελεύθερη και όσο για το "ωραία" είπε πως πρέπει να το κρίνει το κοινό και όχι αυτή. Επίσης, αποκάλυψε πως ορισμένες φορές την φλερτάρουν άνδρες και άλλες όχι.

«Το τραγούδι που θα παρουσιάσω είναι έκπληξη. Είναι δικό μου, είναι ένα αγαπημένο παλιό τραγούδι σε μια ωραία διασκευή. Εννοείται πως έχω πέσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Βλέπω φωτογραφίες και λέω “τι σκεφτόμουν τότε;”. Έχω δώσει πολλά χρήματα για ρούχα, έχω χάσει το λογαριασμό. Ο γιος μου δεν θα έρθει να με δει γιατί έχει σχολείο την επόμενη μέρα και βαριέται αφόρητα», είπε αρχικά η Έλλη Κοκκίνου.

Σε ερώτηση για το αν είναι “ελεύθερη και ωραία”, η Έλλη Κοκκίνου απάντησε: «Το “ωραία” σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Και ελεύθερη είμαι, για το ωραία εσείς θα το κρίνετε. Μερικές φορές με φλερτάρουν οι άντρες, όχι πάντα».

Αναφορικά με τα ρούχα και το στυλ της, δήλωσε: «Εννοείται πως έχω πέσει σε στιλιστικά ατοπήματα. Βλέπω φωτογραφίες από παλιά και λέω "τι σκεφτόμουν τότε;". Έχω δώσει πολλά χρήματα για ρούχα, έχω χάσει το λογαριασμό».

Όπως ανέφερε στo τέλος, ο γιος της δεν θα καταφέρει να βρεθεί στο Μadwalk. «Ο γιος μου δεν θα έρθει να με δει, γιατί έχει σχολείο την επόμενη μέρα και βαριέται αφόρητα».