«Για πρώτη φορά δεν θα υπάρξουν...» - Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το Masterchef 7

Αλλάζουν όλα φέτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για πρώτη φορά δεν θα υπάρξουν...» - Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το Masterchef 7

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/12 ο Πάνος Ιωαννίδης, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του MasterChef 7. Ο γνωστός σεφ και κριτής αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο αλλά και για το αν θα ήθελε να κάνει κάτι καινούργιου, πέρα από το ριάλιτι (δείτε εδώ και τι θα συμβαίνει με όσους παίκτες πάρουν λευκές ποδιές).

Τις τελευταίες μέρες, μάλιστα, φημολογείται έντονα πως αυτή θα είναι η τελευταία - τηλεοπτική πάντα - συνάντηση των τριών κριτών. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Real και της Ναταλίας Ανδρικοπούλου, τα διετή συμβόλαια που έχουν υπογράψει με το Star λήγουν τον Ιούνιο, χωρίς ακόμα να έχει γίνει σαφές αν θα ανανεωθούν.

Οι αποκαλύψεις του Πάνου Ιωαννίδη για το MasterChef 7

«Εάν μου ζητούσαν να κάνουμε κάτι διαφορετικό, εγώ δεν θα το έβλεπα αρνητικά. Δεν έχουμε άγχος για την τηλεθέαση, αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε πολύ καλά τη δουλειά μας.

Δεν έχουμε δεχτεί προτάσεις για άλλα τηλεοπτικά project, αλλά περιμένουμε όταν τελειώσει το MasterChef αν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον. Μπορεί κι εγώ να έχω κάτι να προτείνω. Σίγουρα θα είναι κάτι σχετικό με τη γαστρονομία.

Φέτος στο MasterChef δεν θα υπάρχουν επιστροφές, όποιος χάνει και φεύγει δεν θα επιστρέφει. Οπότε όλοι θα μαγειρεύουν σαν να είναι η τελευταία τους μέρα», αποκάλυψε ο Πάνος Ιωαννίδης.