«Εμάς μας ενδιαφέρει να...» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τα νούμερα τηλεθέασης του Breakfast At Star

«Δεν είναι ότι δεν κοιτάμε και καθόλου τι γίνεται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Εμάς μας ενδιαφέρει να...» - Το σχόλιο της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τα νούμερα τηλεθέασης του Breakfast At Star

Στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star μίλησε ο Νίκος Συρίγος, ο οποίος δε θέλησε να μιλήσει για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι στην οποία συμμετέχει ήδη από πέρυσι. Με αφορμή το σχόλιό του αυτό, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έκαναν μία αναφορά επί του θέματος, για τη δική τους εκπομπή (δείτε εδώ τι ποσοστό σημείωσαν την Παρασκευή 9/12).

Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αναλάβει τα ηνία της πρωινής εκπομπής του Star από την αρχή της σεζόν, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά.

Όπως εξήγησαν και οι δυο, αυτό που τους ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να είναι άρτιο το αποτέλεσμα που βγαίνει προς τα έξω, ενώ δεν έκρυψαν πως πάντα ρίχνουν μία ματιά στα νούμερα τηλεθέασης για να δουν σε τι επίπεδο βρίσκονται.

Τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου για τα νούμερα τηλεθέασης

«Δεν ήταν σαφής σε πολλά πράγματα, όπως στο κομμάτι για τα νούμερα. Κάτι είπε, "τα νούμερα είναι για τα νούμερα", κάπως το άφησε στη μέση, με προβλημάτισε… θα με ενοχλούσε και λίγο εμένα αυτό. Εμάς μας ενδιαφέρει να αποδίδει όλο αυτό και σε νούμερα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

Η Ελένη Χατζίδου από τη μεριά της, είπε: «Εμένα μου αρέσει αυτό που είπε, ότι κοιμάμαι στο μαξιλάρι μου ήσυχος. Κι εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι; Κάθε φορά που τελειώνουμε από δω, θέλω να σκέφτομαι και να νιώθω ότι έχουμε κάνει μία ωραία, χαρούμενη εκπομπή, ότι είμαστε μία ωραία παρέα, ότι κλείσαμε ωραία. Δεν είναι ότι δεν κοιτάμε και καθόλου τι γίνεται».