«Η τραπ με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν με...» - "Κόλαφος" ο Τάσος Ξιαρχό εναντίον των τράπερς

«Σίγουρα θα συμβεί ξανά κάτι, αφού είναι γελοίοι όλοι αυτοί»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Η τραπ με αυτούς τους καραγκιόζηδες δεν με...» -

Το πρωί της Δευτέρας (12/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα;» προβλήθηκαν οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό. Ο γνωστός χορογράφος με αφορμή της εμφάνιση του στα Madwalk 2022 που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα (δείτε εδώ πότε) συνάντησε την κάμερα του Open και ρωτήθηκε για το λαμπερό fashion & music show, αλλά και για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο Τάσος Ξιαρχό έδωσε λίγες μόνο λεπτομέρειες για την εμφάνση του στα Madwalk και αναφέρθηκε και στα σκηνικά που συνέβησαν στο παρελθόν με τους τράπερς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην παρεβρεθεί μια γνωστή τραγουδίστρια (δείτε εδώ ποια).

Οι δηλώσεις του Τάσου Ξιαρχό για τα Madwalk και τους τράπερς

Ο χορογράφος πολλών τραγουδιστών, που μερικοί από αυτούς είναι η Κόνι Μεταξά και η Ζόζεφιν, ανέφερε στον τηλεοπτικό φακό του Open και την εκπομπή της Μπέττυ Μαγγίρα, ότι θα χορέψει πάνω σε τακούνια, με την ομάδα της Ζοζεφιν.

Επιπλέον, λίγο πριν τις πρόβες του Madwalk (δείτε εδώ φωτογραφίες) και ρωτήθηκε για το λαμπερό show μόδας και εάν θα γίνει ξανά κάποιο περιστατικό, όπως πέρισυ και ίδιος απάντησε ότι μπορεί να μην δώσουν το παρόν αυτοί οι καλλιτέχνες, αλλά κάποια στιγμή θα ξανά κάνουν κάποιο παρόμοιο σκηνικό για να προκαλέσουν αντιδράσεις, όπως κάνουν πάντα. Τι είπε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια;

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ξιαρχό ανέφερε για την φετινή του εμφάνιση στα Madwalk 2022 by Serkova: «Χαμός θα γίνει, θα χορέψουμε με τη Ζόζεφιν με τακούνια. Φέτος αποφάσισα να αποτραβηχτώ από τον όχλο και θα μείνω μόνο εκεί που αξίζει αυτή τη στιγμή».

«Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα η καλλιτεχνική διάθεση στην pop μουσική έχει πέσει πολύ στην Αθήνα… κυρίως είναι πιο πολύ λαϊκό, που δεν με εκφράζει, ή τραπ με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες, αποφασίζω να κάνω κάτι πιο pop και φρέσκο» πρόσθεσε.

«Σίγουρα θα συμβεί ξανά κάτι, αφού είναι γελοίοι όλοι αυτοί» ανέφερε για τους τράπερς και το επεισόδιο ξυλοδαρμού στα Mad VMA το περασμένο καλοκαίρι.