Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και την Μαίρη Αργυριάδου για τη στήλη της «Control» μίλησε το πρωί της Δευτέρας 12/12 ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος, που φέτος συμμετέχει στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου (δείτε εδώ πως τα πάει σε τηλεθέαση η εκπομπή της). 

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά πρόσωπα και τις εξελίξεις στη φετινή σεζόν.

«Οι κόρες μου μού είπαν να πάω στη Σίσσυ, τις ρώτησα. Είναι απόλυτα δικαιωμένες, νιώθω κι εγώ δικαιωμένος για την επιλογή μου, γιατί η Σίσσυ είναι «μαμά». Για τον Παύλο (Σταματόπουλο) είχα ακούσει ότι είναι αυστηρός, στριφνός κτλ… ό,τι μου ‘χει πει για τη δουλειά ο Παύλος είναι σωστό.

Εμπιστεύτηκα το ένστικτό μου και δεν συνεργάστηκα με τη Φαίη Σκορδά, δεν θέλω να φαίνεται ότι πηδάω από το ένα κλαδί στο άλλο», είπε αρχικά για την πρόταση που δέχτηκε από τον ΣΚΑΙ.

Την ίδια στιγμή, ξεχωρίζει την Ελένη Μενεγάκη και τον Ανδρέα Μικρούτσικο από τα πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ για τη Ρούλα Κορομηλά είπε χαρακτηριστικά: «Η Ρούλα είναι η τηλεόραση. Στην Αμερική δεν σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν».

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκο Συρίγο ο οποίος μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει:

«Το περασμένο καλοκαίρι με διαφορά δύο ημερών δέχτηκα κάποιες προτάσεις. Η πρώτη που με πήρε ήταν η Σίσσυ κι αυτό το εκτίμησα πολύ. Με πήραν, επίσης, από τον ΣΚΑΪ, όπου με ήθελαν είτε για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είτε για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα. Ρώτησα λοιπόν τις κόρες μου. Και οι δύο μου είπαν να πάω στη Σίσσυ. Από τη στιγμή λοιπόν που είχα πάρει το OK από τις κόρες μου, δεν χρειάστηκε να το συζητήσω πολύ.

Αυτό που ζω με τη Σίσσυ, τον Παύλο, τον Κωνσταντίνο (σ.σ. Βασάλο) και την Ελενίτσα (σ.σ. Βουλγαράκη) είναι υπέροχο. Είναι μια παρέα που θα την επέλεγα και στην πραγματική μου ζωή. Είναι οι άνθρωποι που θα ήθελα να περάσω μαζί τους κάποια βράδια και να πιούμε ένα κρασί ή να πάμε μια εκδρομή». 

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου