Το έριξε έξω ο 15χρονος γιος της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη - Φωτογραφία από την σπάνια έξοδό του

Πού βρέθηκε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / desp1navandi
Instagram / desp1navandi

Στο Έναστρον μαζί με τις Μέλισσες εμφανίζεται εδώ και λίγες εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή και φυσικά πολλά από τα αγαπημένα της πρόσωπα έχουν δώσει το παρών προκειμένου να την απολαύσουν στην πίστα.

Ένας από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της είναι φυσικά ο σύντροφός της, Βασίλης Μπισμπίκης, με τον οποίο μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου 10/12 αντάλλαξε κι ένα τρυφερό φιλί μπροστά σε όλους, με το εν λόγω βίντεο να κάνει φυσικά τον γύρο του διαδικτύου (δείτε το εδώ).

Και τα παιδιά της όμως πολλές φορές επισκέπτονται το νυχτερινό κέντρο προκειμένου να καμαρώσουν την μητέρα τους και να διασκεδάσουν μαζί της. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες το παρών στα μπροστινά τραπέζια έδωσε η κούκλα κόρη της, Μελίνα Νικολαϊδη με τον 34χρονο σύντροφό της, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη.

Η φωτογραφία του γιου της Δέσποινας Βανδή από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Πριν λίγα 24ωρα όμως και ο 15χρονος γιος της Δέσποινας Βανδή, Γιώργος Νικολαΐδης βρέθηκε στο Έναστρον και μάλιστα δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από την ώρα που τραγουδά η μαμά του, η οποία έκανε λίγο αργότερα repost την ανάρτηση.

Η φωτογραφία του γιου της Δέσποινας Βανδή από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται 

Η Δέσποινα Βανδή μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στα παιδιά της και το διαζύγιό της από τον πατέρα τους, Ντέμη Νικολαϊδη:

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα! Οι άνθρωποι αλλάζουν, οπότε μοιραία και οι σχέσεις. Όταν ζεις παθητικά είναι σίγουρο ότι θα βρεθείς σε ψυχολογικά αδιέξοδα. Το συναίσθημα με αφύπνισε και κατάλαβα πως είχε έρθει πια η ώρα για αλλαγή.

Μου κάνει εντύπωση που –παρά τους κανόνες, τα στερεότυπα κι όλα αυτά που έχεις μέσα στο κεφάλι σου επειδή έτσι μεγάλωσες– αποφάσισες να το ζήσεις. Κοίταξε, δεν έγινε έτσι ξαφνικά. Δεν πάρθηκε αυτή απόφαση μέσα σε μία μέρα. Είχα κι εγώ τις αγωνίες και τις αντιστάσεις μου, αλλά έβλεπα ότι αυτό το πράγμα έρχεται με φορά πάνω μου. Δεν μπορούσα να το παλέψω ούτε να αντισταθώ, οπότε έπρεπε να πάρω μια απόφαση. Ή να το ζήσω ή να το αφήσω. Δεν ήθελα να το αφήσω» (διαβάστε την εδώ όλη).