Σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή - Η ημερομηνία της απολογίας και η απόφαση του δικαστηρίου

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες η Εύα Καϊλή - Η ημερομηνία της απολογίας και η απόφαση του δικαστηρίου

Τις τελευταίες ημέρες επικρατεί ένας "πανικός" σχετικά με την υπόθεση της Εύας Καϊλή, καθώς ύστερα από την σύλληψή της, ακολούθησε και εκείνη του συζύγου της (δείτε ποιος είναι ο άντρας της εδώ), ενώ οι Αρχές προχώρησαν και στην δέσμευση της περιουσίας της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 12/12, μάλιστα, η κατάστασή της συζητήθηκε στην εκπομπή του OPEN, Μέρα μεσημέρι με την Μάριον, και έγινε γνωστό πως η ίδια έχει μεταφερθεί σε φυλακές ύψιστης ασφαλείας στις Βρυξέλλες, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της διαφθοράς και του ξεπλύματος χρημάτων.

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεσης της Εύας Καϊλή

Σήμερα και αύριο (13/12), θα βρίσκεται στην αίθουσα του δικαστηρίου για την εκδίκαση της υπόθεσης και θα απολογηθεί ενώπιων του δικαστή και αύριο το μεσημέρι θα ανακοινωθεί και η απόφαση για το αν θα παραμείνει προφυλακιστέα.

Πού βρίσκεται η 2χρονη κόρη της μετά τη σύλληψή της

Μαζί με τον σύζυγό της έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη, τη μικρή Αριάδνη, η οποία είναι 2 ετών. Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα, αποκάλυψε, πως μετά την φυλάκιση των γονιών της, η κόρη τους, βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή, ο οποίος συνελήφθη επίσης τις προηγούμενες μέρες, ωστόσο τελικά αφέθηκε ελεύθερος.

«Τώρα σε ό,τι αφορά το δίχρονο παιδάκι της, πρέπει να πούμε ότι τις πρώτες ώρες τις πέρασε με τη σύζυγο του πατέρα της. Πλέον είναι με τον πατέρα της στο διαμέρισμα της Εύας Καϊλή που έχει ξεσφραγιστεί», αποκάλυψε ο Πέτρος Κουσουλός.