Το αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα της ΕΡΤ - Γιατί ο Γιάννης Τσορτέκης δεν βγάζει ποτέ το μπουφάν του στην τηλεόραση

Απίστευτο!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Το αποκάλυψε για πρώτη φορά στον αέρα της ΕΡΤ - Γιατί ο Γιάννης Τσορτέκης δεν βγάζει ποτέ το μπουφάν του στην τηλεόραση

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 12/12 ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ηθοποιός που αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί και στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, αλλά και στη σειρά του MEGA, Maestro, όπου υποδύεται τον Χαράλαμπο, έναν άνθρωπο μπλεγμένο σε παρανομίες, ο οποίος είναι βίαιος απέναντι στη γυναίκα του και θα καταλήξει νεκρός (δείτε εδώ πόση ώρα έμεινε κάτω από το νερό για την σκηνή του θανάτου του).

Ο ίδιος, λοιπόν, προχώρησε σε διάφορες αποκαλύψεις για τους ρόλους του, αλλά και για την προσωπική του ζωή, ενώ αποκάλυψε και την περίεργη ανάγκη του όποτε βρίσκεται καλεσμένος σε εκπομπή και όχι μόνο, να φορά το μπουφάν του και να μη το βγάζει μέχρι να έρθει η στιγμή να φύγει.

«Έχω μια ανάγκη να είμαι πάντοτε έτοιμος να φύγω… Έχω αυτό το μπουφάν για να εξυπηρετώ αυτή την ανάγκη… Θέλω να είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Είμαι πάντα σε ετοιμότητα. Γι’ αυτό μου αρέσει και ο Καβάφης, αυτό το “σαν έτοιμος από καιρό”, είναι πολύ μέσα μου και με βρίσκουν έτσι τα πράγματα. Δηλαδή, τα πράγματα έρχονται ώριμα από μόνα τους. Απλώς εσύ πρέπει να προετοιμάζεσαι, καλή ώρα, είμαι έτοιμος να φύγω ώστε όταν φύγω είμαι ήδη σε ταξίδι», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα άγνωστο περιστατικό που είχε ζήσει στο παρελθόν με ορισμένες φίλες του όταν τον είδαν για πρώτη φορά να παίζει σε ταινία και στη συνέχεια εξήγησε ποια ήταν η μεγάλη του φοβία σχετικά με την συμμετοχή του στο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Όταν κάναμε το 2001 την ταινία "Σώσε με"… Ακούστε το τότε συμβάν σε σχέση με το τώρα. Προβάλλεται η ταινία κι έχουν πάει κάποιες φίλες μου να τη δούνε χωρίς να τις έχω πει τι είναι. Εγώ έμενα στα Εξάρχεια τότε. Μετά, όπως ήταν βράδυ, ήμουν στο σπίτι κι ακούω μπαμ μπαμ μπαμ κι αυτές πετούσαν πέτρες», επισήμανε.

«Βγαίνω έξω να δω πανικόβλητος τι έγινε. Το τι μου έσυραν… Για αυτόν που έκανα στην ταινία. Είχαν ήδη όχι μόνο προσβληθεί, αλλά το είχανε πάρει προσωπικά. Επειδή ήμασταν πολύ φίλοι, έπρεπε να μου τα σούρουν για εκείνον το ρόλο. Όταν μιλούσαμε με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τον Χαράλαμπο στο Maestro, η πρώτη μου τρομερή αγωνία ήταν πως θα το δει ο κόσμος και τι έχω να εισπράξω εγώ, μετά από όλο αυτό…», πρόσθεσε έπειτα.