Πρώτα γενέθλια χωρίς τον Μπρούνο Τσιρίλο - Το πάρτι γενεθλίων για την κόρη της Ασημακοπούλου

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Έλενα Ασημακοπούλου μπορεί να έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την τηλεόραση και τη συμμετοχή της σε πολύ πετυχημένες σειρές, παράλληλα όμως έχει καταπιαστεί και με ένα ακόμη επάγγελμα.

Η ενασχόληση της ηθοποιού με τις επιχειρήσεις, πάει κάποια χρόνια πίσω και συγκεκριμένα πρόκειται για το δικό της κατάστημα με γυναικεία παπούτσια, στο οποίο και εμφανίζεται συχνά η ίδια, επικοινωνώντας έτσι και με το κοινό της.

Όλα τα παραπάνω τρέχει η Ασημακοπούλου σε συνδυασμό με την πρώτη ιδιότητα, που την κάνει πολύ ευτυχισμένη στη ζωή, τη μητρότητα. Η Μαρία είναι η μοναχοκόρη, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, τον Μπρούνο Τσιρίλο (δείτε εδώ τις αινιγματικές του αναρτήσεις μετά το χωρισμό).

Το διαζύγιο μπορεί να έγινε γνωστό στο κοινό το καλοκαίρι, όμως όπως είπε σε συνέντευξη της, η ηθοποιός ήταν κάτι, που είχε συμβεί πριν από καιρό, απλώς ήθελαν χρόνο για να το ανακοινώσουν στη Μαρία.

«Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Είχε προέλθει ο χωρισμός μήνες πριν, τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα καλοκαίρι ήταν καθαρά για την μικρή γιατί είχαν κλείσει τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά και σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να της πουν κάτι που θα την πληγώσει, να την στεναχωρήσει.

Ήταν αρκετά δύσκολο διάστημα κυρίως ως προς το παιδί. Έχουμε σχέσεις τυπικές με τον Μπρούνο. Είναι μόνιμα στο εξωτερικό κι έρχεται να δει κάποιες ημέρες το παιδί. Είμαι ήρεμη και χαρούμενη τώρα κάνω πράγματα που ήθελα να κάνω πολύ καιρό, όπως το να επιστρέψω στην τηλεόραση. Το πάλευα για πάρα πολύ καιρό πριν χωρίσω αλλά δεν έβρισκα λύση στο πρόβλημά μου.

Πολύ δύσκολη μέρα όταν ανακοίνωσα στο παιδί το χωρισμό. Η Μαρία, όμως, είναι ένα πάρα πολύ ώριμο παιδί και ήξερε, ζούσε πράγματα από πριν οπότε ήξερε τι θα συμβεί. Είχαν γίνει αρκετές συζητήσεις πριν και προσπάθειες άρα ήξερε. Συζητάμε τα πάντα με την κόρη μου. Είμαι περήφανη για την κόρη μου. Είναι εξαιρετική», είχε τονίσει η Έλενα Ασημακοπούλου.

Το πάρτι γενεθλίων της κόρης της Έλενας Ασημκοπούλου και του Μπρούνο Τσιρίλο

Και αφού τα πράγματα παίρνουν σιγά σιγά τη θέση τους και η οικογένεια συνηθίζει αυτήν τη νέα πραγματικότητα μέσα από αναρτήσεις, που έκανε η Ασημακοπούλου την Κυριακή 11/12 στον λογαριασμό της στο instagram είδαμε μοναδικές φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων, που διοργάνωσε η Έλενα στη μικρή της για τα 12 χρόνια της.

Ασημακοπούλου πάρτι γενεθλίων
Ασημακοπούλου πάρτι γενεθλίων