Κολωνός: Ανέβασαν ξανά ρολά - Άνοιξε το μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου

Επικρατεί αναστάτωση στην περιοχή!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κολωνός: Ανέβασαν ξανά ρολά - Άνοιξε το μίνι μάρκετ του Ηλία Μίχου

Η υπόθεση του Κολωνού σόκαρε το πανελλήνιο με όσα βγήκαν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το 53χρονο βιαστή και μαστροπό της 12χρονης στον Κολωνό, ο οποίος για την ώρα έχει φυλακιστεί (δείτε εδώ την τρέχουσα ψυχολογική κατάσταση του παιδιού).

Γενικότερα, η υπόθεση δεν έχει κλείσει, καθώς στο μικροσκόπιο των αρχών έχουν μπει και άλλα πρόσωπα, που μπορεί να σχετίζονται με τον ίδιο αλλά και την ψυχική - σωματική κακοποίηση της ανήλικης.

«Δεν είχα ιδιαίτερες σχέσεις, με την έννοια να κάνουμε καθημερινή επαφή, υπήρξαν κάποιες φωτογραφίες. Το φρικιαστικό που μάθαμε, που προφανώς δεν το γνωρίζαμε, είναι κάτι για το οποίο, νιώθουμε αποτροπιασμό και θεωρούμε ότι είναι μία τραγική κατάσταση που μπορεί να είναι και ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας.

Δεν μπορείς να ξέρεις κάθε φορά ποιος είναι ο απέναντί σου και προφανώς αν το γνώριζες ότι είναι ένας εγκληματίας ή κάνει μία εγκληματική πράξη, δεν θα είχες καμία διάθεση να τον συναντήσεις και ούτε να τον συναναστραφείς για δευτερόλεπτα», είχε πει ο Γιώργος Πατούλης σε εκπομπή.

Και ενώ λοιπόν, ο Ηλίας Μίχος είναι πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όλο αυτό το διάστημα το μαγαζί του με μικροπράγματα στον Κολωνό έχει παραμείνει κλειστό, αφού η αποδοκιμασία του κόσμου στο πρόσωπο του είναι μεγάλη.

Εξελίξεις με τη λειτουργεία του mini market του Ηλία Μίχου

Μέσα από το ρεπορτάζ του Super Kατερίνα στον Alpha και πλάνα, που εξασφάλισε η εκπομπή την Τρίτη 13/12 είδαμε πως το μίνι μάρκετ άνοιξε ξανά από τις αδερφές του Μίχου.

Ο κόσμος της γειτονίας, που περνούσε εξέφραζε οργή και θυμό, καθώς δεν υπάρχει επιθυμία στήριξης της οικογένειάς του. Πιο αναλυτικά όμως, λέγεται πως οι γυναίκες δε θέλουν να το λειτουργήσουν, αλλά να το αδειάσουν αφού το θέλει για δική του χρήση ο ιδιοκτήτης.