«Το κάναμε πολύ-πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την βάφτιση των παιδιών της 

Ο λόγος που το κράτησαν κρυφό και δεν το αποκάλυψαν νωρίτερα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το κάναμε πολύ-πολύ...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την βάφτιση των παιδιών της 

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα του ALPHA μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/12 η Δούκισσα Νομικού, η οποία απάντησε για όλους και για όλα, ενώ μάλιστα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως βάφτισε τα παιδιά της το περασμένο καλοκαίρι.

Να υπενθυμίσουμε ότι η παρουσιάστρια προκειμένου να πραγματοποιήσει το σημαντικό αυτό μυστήριο, περίμενε να τελειώσει ο όλος χαμός με τον κορωνοϊό και έπειτα να βαφτίσει τα παιδιά της, προκειμένου να μην έχουν περιορισμούς.

Πολλοί ήταν μάλιστα οι διαδικτυακοί της φίλοι στα social media που την ρωτούσαν στα Q&A που έκανε για το πότε θα γίνει η βάφτιση, με την ίδια να αποκαλύπτει μονάχα πως θα είναι κοινή και για τα δύο παιδιά και πως θα ήθελε να γίνει αν όλα πάνε καλά το καλοκαίρι.

Και πράγματι έτσι έγινε, ωστόσο έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες μιας και κυκλοφόρησαν μερικά δημοσιεύματα που αποκάλυψαν πως το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε η τελετή.

Αυτό είχε φανεί βέβαια και από μια φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η Δούκισσα στο προφίλ της στο instagram το Σάββατο 10/12 απαντώντας στο αν έχει βαφτίσει τα μικρά, με μία φωτογραφία από μπομπονιέρες.

Δούκισσα - Βαφτήσια

Η ίδια λοιπόν επιβεβαίωσε σήμερα ότι πράγματι βάφτισε τα παιδάκια της χωρίς όμως να προχωρά σε πολλές λεπτομέρειες. Το μόνο που τόνισε είναι ότι το κράτησαν για εκείνους και πως δεν ήθελαν να πάρει δημοσιότητα το θέμα.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την βάφτιση των παιδιών της

«Το κάναμε πολύ-πολύ μεταξύ μας, επομένως δεν διέρρευσε κάτι. Με ρωτούσαν συνέχεια και στο τελευταίο Q&A που έκανα για να σταματήσουν να με ρωτάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και αμέσως μετά αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που αποχώρησε από το Πρωινό του ΑΝΤ1!