«Το θεωρώ άτιμο να...» - Ενοχλημένη η Στέλλα Μιζεράκη με την εμπλοκή του ονόματός της και του συντρόφου της σε υπόθεση revenge porn

Τι απαντά στην καταγγελία που αφορά γνωστό youtuber

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το θεωρώ άτιμο να...» - Ενοχλημένη η Στέλλα Μιζεράκη με την εμπλοκή του ονόματός της και του συντρόφου της σε υπόθεση revenge porn

Χαμό έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες μια καταγγελία που αφορά γνωστό youtuber, ο οποίος φέρεται να εκβίασε την σύντροφό του με την διαρροή μερικών ροζ βίντεο. Η υπόθεση αυτή ερευνάται εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα θίχτηκε και δημόσια.

Συγκεκριμένα, μια 30χρονη γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν και τότε εκείνος την απείλησε με τη διαρροή του τόσο προσωπικού τους υλικού, ως αντίποινα. Η ίδια τότε προχώρησε σε καταγγελία και έτσι οι αρχές και η δίωξη κατάσχεσαν τους σκληρούς δίσκους από το σπίτι του παραγωγού ψηφιακού περιεχομένου.

Το σοκαριστικό της υπόθεσης είναι, πως βρέθηκαν 92 ροζ βίντεο με 85 διαφορετικές γυναίκες στην κατοχή του, οι οποίες συμμετέχουν σε αυτά (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Μάλιστα, μέσα από το ρεπορτάζ του Live news εξασφαλίστηκαν οι πρώτες δηλώσεις του συγκεκριμένου άντρα την Τετάρτη 7/12 με τον ίδιο να μην παραδέχεται τη σχέση με την 30χρονή εξηγώντας παράλληλα, πως τραβήχτηκε το βίντεο ερωτικού περιεχομένου (διαβάστε τες εδώ).

Ενοχλημένη η Στέλλα Μιζεράκη με την εμπλοκή του ονόματός της και του συντρόφου της στη καταγγελία με το ροζ βίντεο

Ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχει ένα ακόμη δημοσίευμα για την εν λόγω υπόθεση στο οποίο εμπλέκεται τόσο το όνομα της Στέλλας Μιζεράκη όσο και του όνομα του συντρόφου της και γνωστό κωμικού, Dr Χταπόδια. Η πρώην παίκτρια, μάλιστα, του Power of Love μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα του ALPHA και εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή της.

Συγκεκριμένα, αφού πρώτα διέψευσε το δημοσίευμα, υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με όσα γράφονται και πως είναι αρκετά ανήθικο και άτιμο να γίνεται κάτι τέτοιο μόνο και μόνο για μερικά παραπάνω views και κλικς.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως αν συνεχιστεί όλο αυτό θα κινηθεί νομικά.