Με εντυπωσιακή τούρτα για τα γενέθλια της μαμάς της - Οι τρυφερές ευχές της Χριστίνας Πολίτη

Πολύ γλυκό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
cosmopoliti / instagram
cosmopoliti / instagram

Η Χριστίνα Πολίτη αποτελεί μία από τις πιο δυναμικές γυναίκες στο χώρο της δημοσιογραφίας, αφού το όνομά της εδώ και χρόνια συνδεθεί με μεγάλες επιτυχίες και πολύ γνωστά περιοδικά.

Πρόσφατα μάλιστα προκάλεσε μεγάλη εντύπωση μια ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, με την οποία ουσιαστικά γνωστοποιούσε την πολύ δύσκολη συνεργασία, που είχε πριν από χρόνια στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Μετά την Κυριακάτικη πρόβα, λοιπόν, την επόμενη ημέρα Δευτέρα πρωί, στην πρεμιέρα όπου εμφανίστηκα (με Μary Κatratzos, παρακαλώ, πριν το σημερινό της hotness), κάποιος άλλος καθόταν στη θέση μου και έτσι έπρεπε να διεκδικώ τα αυτονόητα καθημερινά σε ένα τραπέζι με αναπηρικές ρόδες..

Δεν μου έχει ξανατύχει να κάθομαι μουγκή, με εντολή του αρχισυντάκτη να μην επισκιάσω την παρουσιάστρια μπροστά στη Λυδία πχ, που ήταν φίλη μου και βέβαια σε (πρώην μου και χρόνια πια αδελφικό φίλο - μεγαλοστέλεχος) πριν γίνει τηλεοπτικός παράγων - όχι δεν πήγαινα με γούνες και ζαρτιέρες στα γραφεία - τζάμπα τα κονέ!», είχε αναφέρει σε ένα σημείο της ανάρτησής η Χριστίνα (δείτε εδώ με ποια γνωστά πρόσωπα συνεργαζόταν).

Aν και δε μας συνηθίζει σε τέτοιες εξομολογήσεις στα social media η δημοσιογράφος, τη Δευτέρα 12/12 έκανε μια πολύ ευχάριστη και οικογενειακή ανάρτηση στο instagram επανερχόμενη στα φυσιολογικά της.

Τα 84 γενέθλια της μητέρας της γιόρτασε η Χρίστινα, στην οποία έσβησε μια εντυπωσιακή τούρτα, αφιερώνοντας κάτω από τη φωτογραφία, που ανήρτησε και μία πολύ γλυκιά μαντινάδα.

Φωτογραφίες από τα γενέθλια της μητέρας της Χριστίνας Πολίτη

«Χρόνια Πολλά Μανούλα μου με μια μαντινάδα του παππού! «Να ζήσεις χρόνια 100 και να τα ξεπεράσεις και από τα 100 και 2 να αρχίσεις να γεράσεις !» Αλέκος Καραβίτης», έγραψε στην ανάρτηση της η Χριστίνα Πολίτη.

Χριστίνα Πολίτη