Με το σκουφί του Άη Βασίλη για κορυφή - Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Απλό και κλασικό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά είναι ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ που έχουν αντέξει στον χρόνο, παρόλο που συζούν αλλά και συνεργάζονται σχεδόν από τον πρώτο καιρό που αποφάσισαν να ξεκινήσουν την σχέση τους.

Αυτή η περίοδος είναι πολύ δημιουργική, καθώς ο ηθοποιός παρουσιάζει δύο εκπομπές στο κανάλι του ΑΝΤ1, ενώ η σύζυγός του βρίσκεται μαζί του στη δεύτερη, το Family Game, ένα ευχάριστο τηλεπαιχνίδι που έχει χαρίσει πολλές στιγμές γέλιου στο κοινό, αν και δεν σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή

Μιας που τα Χριστούγεννα είναι πιο κοντά από ποτέ, το ζευγάρι αποφάσισε να στολίσει το σπίτι του για τις γιορτές και η Έλενα Τσαβαλιά θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το δέντρο τους.

Είναι ψηλό, γεμάτο φωτάκια και πάνω του βρίσκονται μπάλες σε κόκκινες και χρυσές αποχρώσεις, όμως ξεχωρίζει το γεγονός πως υπάρχουν και πολλά πουγκάκια σαν στολίδια, ενώ στην κορυφή δεν έχουν τοποθετήσει αστέρι ή αγγελάκι, αλλά έναν σκούφο.

Τσαβαλιά Σεφερλής χριστουγεννιάτικο δέντρο

Φωτογραφίες από το υπόλοιπο σπίτι του ζευγαριού

Οι δυο τους έγιναν ζευγάρι το 2003 και το 2004 ήρθε στη ζωή ο καρπός του έρωτάς τους ο γιος τους ο Χάρης Σεφερλής που σήμερα είναι 18 ετών. Μάλιστα, το 2009 το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Χάρη να είναι παρανυφάκι.

Η όμορφη οικογένεια μένει σε ένα πολύ μοντέρνο και μεγάλο σπίτι και μας έχουν δώσει μια γεύση με το πώς είναι, μέσα από φωτογραφίες που μοιράζονται και οι δύο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Το σαλόνι το έχει διακοσμήσει με το προσωπικό της γούστο η Έλενα Τσαβαλιά και όπως βλέπουμε ο καναπές είναι στρωμένος με πολύχρωμα καλύμματα, μερικοί τείχη είναι γκρι και στο ράφι υπάρχουν διάφορα διακοσμητικά. Μάλιστα, στην διακόσμηση βλέπουμε και αρκετά φυτά και φυσικά λουλούδια όπως μια ανθοδέσμη με τις ζέρμπερες αλλά και μια γλάστρα εσωτερικού χώρου με την αλόη.

Επίσης, το σαλόνι είναι μίνιμαλ και τα χρώματά του ουδέτερα.

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 2

Φωτογραφίες από το σπίτι Σεφερλή - Τσαβαλιά 3