«Αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο» - "Λύγισε" μπροστά στην κάμερα του ALPHA η Καλομοίρα

Η σπάνια εξομολόγησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο» -

Η Καλομοίρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα για επαγγελματικούς λόγους (δείτε εδώ γιατί την απέρριψε η Eurovision), εφόσον ετοιμάζει την εμφάνισή της στα Madwalk 2022 και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να την ρωτήσουν όλα όσα ήθελαν να μάθουν τόσο καιρό που εκείνη βρίσκεται στην Αμερική με τον σύζυγο και τα παιδιά της.

Την Τρίτη 13/12, λοιπόν, η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, και προχώρησε σε δηλώσεις για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και μία άγνωστη ιστορία για το φόρεμα που φορούσε κατά την συμμετοχή της στην Eurovision πριν από τόσα χρόνια.

Μάλιστα, το κοινό την είδε να "λυγίζει" μπροστά στον φακό, την ώρα που μιλούσε για τα παιδιά της και την περιπέτεια υγείας του μικρού της γιου η οποία την έφερε πιο κοντά στον Θεό.

"Λύγισε" μπροστά στην κάμερα του ALPHA η Καλομοίρα

«Δεν το έχω κρατήσει το φόρεμα. Δεν μου το δίνει ο Σεγρεδάκης. Δεν ξέρω αν λέγονται αυτά ή αν θα τα κόψεις, αλλά έχει το φόρεμά μου και δεν μου το δίνει. Έχει ακόμα και το φυλαχτό επάνω», είπε χαρακτηριστικά.

«Λέει “δεν το ‘χω”, αλλά μετά το βλέπω επάνω στην Αποστολία Ζώη. Εγώ στην αρχή νόμιζα πως έφτιαξα ν δεύτερο. Παίρνω τηλέφωνο live στην τηλεόραση και της λέω “Αποστολία, το δικό μου φόρεμα έχει επάνω ένα φυλαχτό μιας φίλης μου και μου λέει: Καλομοίρα, εδώ είναι το φυλαχτό”», εξήγησε στη συνέχεια.

Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας για τις αδυναμίες της, προσπάθησε να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Βρήκα τη δύναμή μου από τον Θεό… αχ θα κλάψω, δεν καταλαβαίνεις τον πόνο. Όταν συμβαίνει μέσα στο σπίτι σου, τότε λες ας συμβεί σε μένα, όχι στο παιδί μου. Η πίστη μου στον Θεό έγινε μεγαλύτερη, του μιλάω κάθε μέρα, πρωί – βράδυ. Τα παιδιά μου κάνουν προσευχές, πάμε στην εκκλησία».