«Όχι σε εμένα τα κόλπα αυτά» - Αδιανόητη ένταση στον αέρα του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή

Τι απάντησε για τις επαφές με το Κατάρ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Όχι σε εμένα τα κόλπα αυτά» - Αδιανόητη ένταση στον αέρα του ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή

Η υπόθεση της Εύας Καϊλή έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης το τελευταίο διάστημα, καθώς ύστερα από την σύλληψή της, έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας πολλά ενοχοποιητικά στοιχεία για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, ακριβώς επειδή ερευνώνται τα οικονομικά της αρχεία, έχουν αποκαλυφθεί στοιχεία για τις κατοικίες που διατηρεί εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ υπάρχει και φωτογραφία μέσα από το σπίτι της στο οποίο φαίνονται τα χιλιάρικα που έκρυβε σε αυτό.

Ο καβγάς του Χατζηνικολάου με τον δικηγόρο της Εύας Καϊλή

Η Ευρωβουλευτής, λοιπόν, βρίσκεται σε μία από τις δύο φυλακές των Βρυξελλών, επομένως δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις για τα ερωτήματα που έχουν δημιουργηθεί, ωστόσο ο δικηγόρος της φρόντισε γι' αυτό και μίλησε το απόγευμα της Τρίτης 13/12 στον Νίκο Χατζηνικολάου στο κανάλι του ANT1, απαντώντας για τις επαφές που η ίδια φέρεται πως διατηρούσε με το Κατάρ.

«Ό,τι επαφές έκανα με το Κατάρ έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη της πρόεδρου του Ευρωκοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα», δήλωσε χαρακτηριστικά μέσω του συνηγόρου της Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

Ο συνήγορος, όμως, της Εύας Καϊλή δεν ήταν πρόθυμος να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που του έθετε ο δημοσιόγραφος και παρουσιαστής του σταθμού, γεγονός που τον εκνεύρισε και δημιούργησε μία απίστευτη ένταση ανάμεσά τους στον αέρα.

Ν.Χ.: Δεν λέτε ούτε το ένα ούτε το άλλο. Πείτε μας τι λέτε;

Μ.Δ.: Κ. Χατζηνικολάου για να μιλήσει κάποιος, πρέπει να του δώσετε τη δυνατότητα να μιλήσει.

Ν.Χ.: Αφήστε τώρα, αυτά είναι παλιά κόλπα. Όχι σε εμένα τα κόλπα αυτά. Δώστε μας μια απάντηση.

Μ.Δ.: Θέλετε να με κόψετε; Υποδείξεις στο πως θα μιλάω…

Ν.Χ.: Θέλω να μου απαντήσετε. Είστε προφανώς…

Μ.Δ.: Στα δικαστήρια επιτρέπουν να μιλάνε οι άνθρωποι.

Ν.Χ.: Κ. Δημητρακόπουλε δεν θέλω να καβγαδίσω μαζί σας. Το κάνετε μόνος σας αυτό σήμερα και προκαλείτε τον καβγά. Η ερώτηση είναι σαφής. Βρέθηκαν χρήματα στον πατέρα της και στην ίδια; Ναι ή όχι;

Μ.Δ.: Θα με αφήσετε να ολοκληρώσω;

Ν.Χ.: Θα το σκεφτώ ανάλογα με το τι θα πείτε.