«Θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά σε ακόλουθό της μετά το μήνυμα που της έστειλε

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κόνι Μεταξά είναι μία γυναίκα η οποία δεν μασάει τα λόγια της και όποτε υπάρχει κάτι που δεν της αρέσει ή την στεναχωρεί δεν διστάζει να το αναφέρει δημόσια και να μιλήσει "ανοιχτά" γι' αυτό. Μάλιστα, επειδή πολλές φορές έχει δεχθεί αρνητικά μηνύματα στα social media της έχει αποφασίσει πως πρέπει να "ξεμπροστιάζει" τους κακοπροαίρετους ανθρώπους για να καταλάβουν πόσο άσχημο είναι αυτό που κάνουν.

Πρόσφατα, απάντησε για την ενόχλησή της σχετικά με τις ερωτήσεις που δέχεται περί εγκυμοσύνης, ενώ επανειλημμένα έχει αναφέρει πως δεν θέλει να το συζητάει αυτό το θέμα, τονίζοντας πως ακόμη δεν είναι έτοιμη να γίνει μαμά.

Ανέφερε, δηλαδή, σε πρόσφατη συνέντευξή της την εξοργίζει ιδιαίτερα καθώς είναι ξεκάθαρα ένα προσωπικό ζήτημα. Βέβαια, ακόμη και μετά από την συνέντευξη που παραχώρησε εξακολουθεί να λαμβάνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram διάφορα μηνύματα τα οποία αφορούν τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Έτσι, η ίδια δεν δίστασε να τοποθετηθεί για μια ακόμη φορά αφού ανέφερε: Πώς πιστεύετε νιώθει μια γυναίκα όταν τη ρωτάνε αν είναι έγκυος ή απλά χοντρή; Εσύ θα ήθελες να σε ρωτούν αυτό το πράγμα συνέχεια;».

Η ανάρτηση της Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά - Ανάρτηση στο instagram Φανερό ξέσπασμα από την Κόνι Μεταξά Κόνι Μεταξά

Το νέο μήνυμα που έκανε την Κόνι Μεταξά να ξεσπάσει

Αυτό που την εκνεύρισε, ωστόσο, αυτή τη φορά είναι πως επειδή της αρέσει να μιλάει αγγλικά στα βίντεο που δημοσιεύει, μιας που έζησε για πολλά χρόνια στην Αμερική, έλαβε ένα μήνυμα που έγραφε: «Ελληνικά κορίτσι μου να μιλάς».

Ο τρόπος που μίλησε το πρόσωπο πίσω από αυτό το σχόλιο ήταν που έκανε την performer να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να γράψει:

«Γενικά, θα μιλάω όπως μου βγαίνει, όποτε θέλω. Οι Έλληνες πρέπει να είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας που μιλάνε ξένες γλώσσες και όχι να μας ενοχλεί όταν τις ακούμε. Γενικά, θα έπρεπε να θέλουμε να εξελιχθούμε, δεν θα έπρεπε να μας νοιάζουν οι επιλογές που κάνουν οι άλλοι γενικά. «Κορίτσι μου».

Κόνι Μεταξά οργισμένη ανάρτηση