«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα αλλά...» - Η αποκάλυψη της Καλομοίρα για την προσωπική της ζωή

Το είπε για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους και τις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλω να έρθω στην Ελλάδα αλλά...» - Η αποκάλυψη της Καλομοίρα για την προσωπική της ζωή

Η Καλομοίρα επέστρεψε ανανεωμένη πίσω στην Ελλάδα μόνο για λίγες ημέρες, με σκοπό να τραγουδήσει στα Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project που πραγματοποιήθηκαν για 12η συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο TAE KWON DO.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Καλομοίρα και τα MadWalk

Η τραγουδίστρια έκανε τα μαλλιά της ξανθιά πλατίνα και πριν το fashion show, είχε αποκαλύψει σχετικά με αυτή την αλλαγή: «Το είπα στην κομμώτριά μου και με ρώτησε αν είμαι καλά. Της είπα “κόψε τα μαλλιά και κάνε αυτό που λέω”. Μόλις το έκανα, ένιωσα ανανεωμένη».

Όσο για το πώς φάνηκε η αλλαγή στα τρία της παιδιά: «Στον ένα μου γιο τον Νίκο δεν αρέσει ακόμα. Η 6χρονη κόρη μου είναι ok και μάλιστα με ρώτησε γιατί δεν έκανα τα φρύδια μου. Excuse me? Στον άλλο μου γιο άρεσε η αλλαγή».

Στα MadWalk λοιπόν, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της, αφού τα μαλλιά της της πηγαίνουν πολύ και μάλιστα την δείχνουν να φαίνεται ακόμη πιο μικρή. Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ωστόσο, δεν αναφέρθηκε στα μαλλιά της.

Μίλησε για την ζωή της στην Αμερική (δείτε το σπίτι της), τα επαγγελματικά της, τα παιδιά της αλλά και για το fame story. Να σημειωθεί πως το youweekly.gr ήταν στα MadWalk και έχουμε σούπερ αποκλειστικά.

«Θα ήθελα να έρθω μόνιμα στην Ελλάδα αλλά δεν θέλω τα παιδιά μου να χάσουν τους φίλους και τους παππούδες τους», αποκάλυψε για την ζωή της στην Αμερική. «Τα παιδιά μου δεν έχουν ιδέα ότι είναι διάσημη», είχε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της: «Θα σκεφτόμουν σοβαρά να γίνω κριτής στο fame story. Πιστεύω θα μπορούσα να τους δώσω συμβουλές».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το πως φτιάξει τα μελομακάρονα είπε «Στα μελομακάρονα βάζω ντομάτα, κρεμμύδια... Αν άκουσα μακαρόνια στο μυαλό μου. Λατρεύω μελομακάρονα όπως τα κάνει η μαμά μου και να είναι μικρά για να τρώω ένα αλλά να παίρνω πέντε». Όπως ήταν λογικό όλοι ξέσπασαν σε γέλια.