Τη δημοσίευσε η Μαίρη - Η νέα ανάρτηση μέσα από το σπίτι της Συνατσάκη & του Στρατή μετά τη γέννα

Ζουν την απόλυτη ευτυχία!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας θα μπορούσαμε να πούμε, πως ζει τις τελευταίες ημέρες ο Ίαν Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη, οι οποίοι μετά από 9 μήνες υπομονής άνοιξαν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Το ζευγάρι είναι και επισήμως γονείς, με την κορούλα τους από εδώ και στο εξής να αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή τους. Είναι αλήθεια, πως και οι δύο ήταν πολύ έτοιμοι και συνειδητοποιημένοι για όλη αυτή την αλλαγή και αυτό φάνηκε από τις πρώτες επίσημες δηλώσεις του τραγουδιστή μετά τη γέννα:

«Μοναδικά συναισθήματα και δεν νομίζω ότι θα τα ξαναζήσουμε επειδή είναι το πρώτο μωρό. Δε μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι όσο μοναδικό το συναίσθημα, οπότε θα με συγχωρέσετε. Υπήρξα γονιός με τα γατιά μας πριν προγραμματίσουμε το μωρό. Τα κράταγε όπως το μωράκι και τώρα ξέρω τι να κάνω.

Ήμουν μέσα στον τοκετό. Ήθελα να το ζήσω. Το ζεις μια φορά αυτό δεν γίνεται να το χάσεις σαν πατέρας», είχε αναφέρει ο Ίαν Στρατής στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις του από τη γέννα (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση της Συνατσάκη από το μαιευτήριο).

Η νέα ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μετά τη γέννα της

Οι πρώτες ημέρες στο σπίτι είναι πολύ σημαντικές τόσο για το μωρό, όσο και για τους γονείς, καθώς θα πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και πάνω από όλα, να συνηθίσει το παιδάκι το νέο του χώρο.

Έτσι λοιπόν, η Συνατσάκη δεν κάνει και πολλές αναρτήσεις για την ώρα στα social media, μέχρι που την Τετάρτη 14/12 δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σπίτι της, με τα γατάκια που έχουν με τον Ίαν.

«Τα αγόρια», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στην ανάρτηση της.

Συνατσάκη - Σπίτι