Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ποια είμαι εγώ να σου πω για την Βίκυ Καγιά;»

Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσά τους;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ποια είμαι εγώ να σου πω για την Βίκυ Καγιά;»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στο GNTM, ωστόσο αυτή τη χρόνια, παρόλο που ο κόσμος την αγάπησε στο σόου, εκείνη αποφάσισε να απέχει και δοκιμάστηκε ως παρουσιάστρια στο ριάλιτι επιβίωσης του STAR, Asia Express.

Καιρό τώρα, οργιάζουν οι φήμες πως υπάρχει έντονη διαμάχη ανάμεσα στην ίδια και την Βίκυ Καγιά, με τις απαντήσεις που έχουν δώσει και οι δυο σε συνεντεύξεις τους να δίνουν τροφή στους ανθρώπους των ΜΜΕ για συζήτηση, ιδιαίτερα όσον αφορά το γεγονός πως το ξανθό μοντέλο είναι ο λόγος της αποχώρησης της δεύτερης από το σόου μόδας.

Παρόλα αυτά, η Ζενεβιέβ πρόσφατα θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες αυτές και εξήγησε τι συνέβη και έφυγε από αυτό το πρότζεκτ.

«Το ήξεραν από τον τελευταίο κύκλο ότι είχα κουραστεί. Δεν μου λείπω από το GNTM. Δεν με απέλυσε κανένας, το έχεις καταλάβει; Μη δίνουμε και πολύ σημασία σε αυτά που γράφονται στο Twitter», είχε δηλώσει αρχικά.

Σχετικά με την κόντρα που έχουν η Βίκυ Καγιά και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Πρέπει να μιλήσετε με την Ηλιάνα και με τη Βίκυ γιατί δεν με αφορά εμένα όλο αυτό. Η τελεία μου είναι ότι εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν πρώην συνεργάτη μου. Ούτε πρώην, ούτε νυν».

Αναφορικά με για το αν κρατάει με κάποιους από το GNTM επαφή, η ίδια απάντησε: «Προσωπικά δεδομένα, μιλάω με όποιον γουστάρω».

Οι νέες δηλώσεις της Ζενεβιέβ Μαζαρί για την Βίκυ Καγιά

Μιλώντας στην εκπομπή του MEGA, Mega Καλημέρα, ωστόσο, την Τετάρτη 14/12, αφού τελείωσε και επίσημα το ταξίδι του Asia Express, για φέτος τουλάχιστον, η ίδια απάντησε ξανά για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, ενώ μίλησε και για την πιθανότητα της επιστροφής της στο GNTM.

«Έχω αποφασίσει στην ζωή μου να περνάω καλά και να είμαι δημιουργική. Συζητάω και συζητιέμαι, θα δείτε πολλά πράγματα και εγώ να περνάω καλά», εξήγησε.

Και συμπλήρωσε: «Είναι άλλη ιστορία να βλέπεις GNTM από τον καναπέ του σπιτιού σου, δεν έχεις κανένα βάρος και άγχος και το ευχαριστιέσαι. Δεν έχω πει τίποτα αρνητικό για το GNTM γιατί είναι ένα project που μου αρέσει και νομίζω πρέπει να υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση. Η Βίκυ Καγιά είναι πολλά περισσότερα χρόνια στην τηλεόραση και ποια είμαι εγώ να σου πω για την Βίκυ Καγιά;».

«Εγώ λάτρεψα τη Σοφία Χατζηπαντέλη, μου αρέσουν οι spicy άνθρωποι, που εκφράζονται και είναι διαχυτικοί», σχολίασε έπειτα και κατέληξε λέγοντας πως δεν αποκλείει την πιθανότητα επιστροφής της στο GNTM.