Μπήκαν ληστές στο σπίτι του Άρη Τσάπη - Η ανάρτηση της μέλλουσας συζύγου του ηθοποιού

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μπήκαν ληστές στο σπίτι του Άρη Τσάπη - Η ανάρτηση της μέλλουσας συζύγου του ηθοποιού

Την ώρα που ο Άρης Τσάπης, γνωστός και ως ο Θανάσης από την σειρά "Ευτυχισμένοι μαζί", ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του (δείτε εδώ την αναγγελία του γάμου τους) συνέβη κάτι τραγικό. Ο ηθοποιός έχει περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές όλα αυτά τα χρόνια και έχει μιλήσει δημόσια γι' αυτό, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ξέσπασμά του για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη νέα του δουλειά. Έτσι, λοιπόν, δεν δίστασε να μοιραστεί ακόμα μία δύσκολη στιγμή του με το πιστό κοινό του.

«Είδα αυτό το σχόλιο και δε μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω. Έχει γίνει καιρό, αλλά βλέπω πως έχει γίνει πολύ σούσουρο. Και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Από τη στιγμή που δεν ενοχλεί εμένα; Δε με πειράζει κανένα αρνητικό σχόλιο, έχω ακούσει τόσα στη ζωή μου… Όσο για αυτό το σχόλιο “πλάκα μου κάνεις, από ηθοποιός δουλεύεις σε ταβέρνα”.

Η ταβέρνα σκέψου είναι η καλύτερη δουλειά που έχω κάνει. Έχω δουλέψει σε οικοδομή, έχω καθαρίσει σκάλες με τους γονείς μου… Δε μπορείς να φανταστείς. Και πολλές άλλες δουλειές. Μοίραζα φυλλάδια. Ήμουν και τότε ηθοποιός.

Αυτό αποβάλλετε το από το μυαλό σας. Και εγώ έτσι ήμουν στην αρχή. Είναι πολύ κακό να σκέφτεστε έτσι. Εγώ μπορώ να κάνω ό,τι δουλειά χρειαστεί, αρκεί να είναι ευτυχισμένοι η γυναίκα και το παιδί μου. Και σκ@τα μπορώ να καθαρίσω. Αυτά! Καλή συνέχεια», δήλωνε τότε ο ίδιος.

Λήστεψαν το σπίτι του Άρη Τσάπη

Αυτή τη φορά, βέβαια, τα δυσάρεστα τα ανακοίνωσε η μέλλουσα σύζυγός του μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, εξηγώντας πως μπήκαν στο σπίτι όπου μένουν με τον δύο ετών γιο τους κλέφτες, τους λήστεψαν και δυστυχώς πήραν πράγματα αξίας, αλλά και προσωπικά.

«Συνέβη κάτι κακό, ανοίξανε το σπίτι μας μπήκαν κλέφτες…όσοι το έχετε πάθει μπορείτε να καταλάβετε πως νιώθω», έλεγε χαρακτηριστικά η σύντροφος του.