«Με ανάγκασαν σε δισκογραφική να υπογράψω ότι δεν θα...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Περρή για τις πιέσεις που δέχτηκε

Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @georgeperris)
(instagram / @georgeperris)

Ο Γιώργος Περρής μίλησε στο «Be an Ally Forum» της Mexoxo, που προσεγγίζει την LGBTQΙ+ κοινότητα αναφορικά με τη διαχείριση της ποικιλομορφίας και την ένταξή της στον εργασιακό χώρο και μέσα από την πρωινή εκπομπή «Mega Καλημέρα», το πρωί της Πέμπτης(15/12) προβλήθηκαν τα όσα είπε.

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, μια δισκογραφική εταιρεία του έβαλε όρο στο συμβόλαιο να μην αποκαλύψει ποτέ δημόσια πως είναι γκέι, όσο συνεργάζεται με αυτή. Αξέχαστη έχει μείνει στον Γιώργο Περρή η στιγμή που αποκάλυψε τις ερωτικές του προτιμήσεις (δείτε εδώ την στιγμή).

Οι δηλώσεις του Γιώργου Περρή για το συμβόλαιο που είχε με μια δισκογραφική

Ο Γιώργος Περρής που μίλησε στο «Be Ally Forum» αποκάλυψε ένα περιστατικό του παρελθόντος που σχετίζονταν με την συνεργασία του, με μια δισκογραφική εταιρία, όπου είχαν βάλει όρο στο συμβόλαιο του τραγουδιστή να μην αποκαλύψει ότι είναι ομοφυλόφιλος.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ήταν να υπογράψει το πρώτο του διεθνές συμβόλαιο, ο διευθυντής της δισκογραφικής τον ρώτησε με περίεργο τρόπο εάν είναι ομοφυλόφιλος και στην συνέχεια τον "ανάγκασαν" να υπογράψει μόνο εάν δεν αποκάλυπτε τις ερψτικές του προτιμήσεις.

Επίσης, όσα ανέφερε τόνισε ότι έγινε το 2014, στην Αμερική και όχι στην Ελλάδα.

«Όταν υπέγραψα το πρώτο μου διεθνές συμβόλαιο με τη δισκογραφική μου εταιρεία, στο πρώτο ραντεβού ο διευθυντής με ρώτησε αν είμαι γκέι. Tου απάντησα ναι, και μετά που ήρθε το συμβόλαιο με ανάγκασαν να υπογράψω ότι δεν θα αποκαλύψω ποτέ δημόσια ότι είμαι γκέι χωρίς τη συγκατάθεση της εταιρείας. Αυτό έγινε το 2014. Και όχι στην Ελλάδα, το συμβόλαιο αυτό ήταν στην Αμερική.

Το δέχτηκα, γιατί μού δόθηκε μια πόρτα και μια ευκαιρία να γυρίσω όλο τον κόσμο. Ένας λόγος που έσπασα το συμβόλαιό μου ήταν γιατί ήθελα να μιλήσω ανοιχτά γι’ αυτό και μου κόστισε. Πολύ. Αλλά δεν το έχω μετανιώσει» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Περρής.