«Οι βρωμ@γριες που...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τη Super Κική

«Θα γίνει σκοτωμός!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Οι βρωμ@γριες που...» - Αδιανόητο ξέσπασμα από τη Super Κική

Η Super Κική είναι ένα πρόσωπό, που απασχολεί πάρα πολύ τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό το έχει καταφέρει μέσα από τις δηλώσεις και το υλικό, που παρέχει η ίδια στο κοινό της με την παρουσία της στα social media (δείτε εδώ πως πήγε να κινδυνέψει η ζωή της).

Η instagramer μέσα στο καλοκαίρι απασχόλησε ακόμη περισσότερο μέσα από την ατυχή και δύσκολη εγκυμοσύνη, που είχε ενώ πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για την κατάθλιψη, με την οποία διεγνώσθη.

«Διαγνώστηκα με κατάθλιψη και την έχω δύο χρόνια. Είναι μια “ίωση” της εποχής. Πάω σε δύο ψυχολόγους και σε ψυχίατρο. Εγώ γενικά χαιρόμουν λιγότερο από το κανονικό, άφηνα ανθρώπους να μου κάνουν “κακό”. Δεν ευχαριστιόμουν με τίποτα ενώ κάνω πολλά στην καθημερινότητά μου. Υποφέρει το μέσα σου.

Εμένα με τάραξε η δημοσιότητα. Όταν βγάζω την προσωπική μου ζωή και μετά ο άλλος επεμβαίνει, με χαλάει. Είναι πολλά που έχουν να κάνουν με την ξαφνική αναγνωρισιμότητα», είχε τονίσει η Κική σε συνέντευξή της.

Μέσα από τη βοήθεια ειδικών συνεχίζει και παλεύει με όσα τη συμβαίνουν και μάλιστα διατηρεί καθημερινή επαφή με το κοινό της στα κοινωνικά δίκτυα.

Έτσι λοιπόν την Πέμπτη 15/12 και ενώ οδηγούσε στο αυτοκίνητό της παράλληλα τράβηξε ένα βίντεο, με το οποίο ξεσπούσε κατά των ηλικιωμένων ανθρώπων και της γενικότερης συμφόρησης, που προκαλεί η λαϊκή αγορά στους δρόμους.

Το ξέσπασα της Super Κική

«Οι βρωμ@γριες που περνάνε από τη λαϊκή και το μισό καροτσάκι προεξέχει στη μέση του δρόμου, φταίω εγώ τώρα να το πάρω μαζί μου το καροτσάκι που πάω να κάνω pilates; Δεν φταίω γιατί η γριά σου λέει: Δεν με νοιάζει, πέρνα από το καροτσάκι μου και μη μου το ακουμπήσει το καροτσάκι θα γίνει σκοτωμός.

Φιλότιμο, φιλότιμο… στο διάολο, θα σας παρακαλούμε για να περάσουμε. Ο άλλος εδώ με το ποδήλατο, έλα καημένε…», φώναξε η Σούπερ Κική.