«Ο εκβιαστής μου καταδικάστηκε σε...» - Οι αποκαλύψεις της Έλενας Κρεμλίδου για το ροζ βίντεο

«Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο εκβιαστής μου καταδικάστηκε σε...» - Οι αποκαλύψεις της Έλενας Κρεμλίδου για το ροζ βίντεο

Την δικαίωση είδε βρήκε η Έλενα Κρεμλίδου στο δικαστήριο, όπου μετά από μηνύσεις οδήγησε τους άνδρες που την εκβίαζαν για δημοσίευση πορνογραφικού υλικού. Ο ένας λοιπόν κρίθηκε ένοχος με την instagrammer να βιώνει την πρώτη της χαρά, έχοντας στο πλευρό της για να την στηρίζει συνεχώς, τον σύντροφό της - δείτε φωτογραφία του.

Μάλιστα, με το που έγινε γνωστό το γεγονός, πραγματοποίησε την πρώτη της ανάρτηση στο προφίλ της στο instagram γράφοντας:

«Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά που βιώνω σήμερα, μετά την καταδικαστική απόφαση εναντίον ενός εκ των ανθρώπων που προσπάθησαν να με εκμεταλλευτούν. Ένοχος, λοιπόν, κρίθηκε για την προσπάθεια του να με εκβιάσει σε αθέμιτες πράξεις, με την απειλή δημοσίευσης πορνογραφικού υλικού.

Νιώθω ότι βρίσκω το δίκιο μου σιγά σιγά μετά από τόσα χρόνια που παλεύω για αυτό. Κορίτσια να μιλάτε! Κυνηγείστε το δίκιο σας! Καμιά ανοχή σε εκβιασμούς! Το σώμα σας είναι δικό σας και το κάνετε ότι θέλετε. Έχετε το αποκλειστικό δικαίωμα στην αυτοδιάθεσή του», έγραψε η Έλενα Κρεμλίδου.

Ένοχος ο άνδρας που εκβίαζε την Έλενα Κρεμλίδου για τη δημοσίευση πορνογραφικού υλικού

Οι πρώτες δηλώσεις της Κρεμλίδου για την απόφαση του δικαστηρίου

Η Έλενα Κρεμλίδου μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έφτασε μέχρι και στην απόπειρα αυτοκτονίας.

«Δεν έχω γενέθλια, γιορτή αλλά έχω μια μικρή νίκη και σήμερα γιορτάζω! Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για κάτι που συνέβη δέκα χρόνια πριν και το 2018-19 βγήκε στο φως και άρχισαν οι καλοθελητές να δημοσιοποιούν πράγματα. Σε κάποια δεν ήμουν εγώ, αλλά έγραφαν το όνομά μου. Το κυνήγησα από τότε, συμβουλεύτηκα κατευθείαν δικηγόρο και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Αγόρια και κορίτσια να το κυνηγήσετε. Σε μένα πέρασαν τρία χρόνια γιατί ήταν μεγάλη υπόθεση αλλά πήρα μια πρώτη νίκη. Έχω κι άλλες νίκες, υπάρχουν κι άλλοι κατηγορούμενοι. Είμαι χαρούμενη.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου ήταν δέκα μήνες από την εισαγγελέα και δεκαπέντε μήνες από την δικαστή. Να προχωράμε, να μη δίνουμε τόση αξία και να το αντιμετωπίσουμε. Δεν άκουσα ποτέ μια συγγνώμη, δεν με ενδιαφέρει. Όταν ο άλλος σε εκβιάζει μετά τι περιμένεις; Από αυτόν τον άνθρωπο να είναι άνθρωπος; Δεν ήρθε καν στο δικαστήριο. Ούτε ο δικηγόρος δεν ήρθε. Το μόνο που πόνεσε ήταν η ψυχή μου και το ότι έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Απλά χαίρομαι που ακούγομαι» τόνισε η Έλενα Κρεμλίδου.