«Έχω ακούσει για ναρκωτικά και ότι ήμουν...» - Η απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά για τις φήμες προς το πρόσωπο της

«Συμβαίνει και στους τραγουδιστές»

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Έχω ακούσει για ναρκωτικά και ότι ήμουν...» - Η απάντηση της Τζώρτζιας Κεφαλά για τις φήμες προς το πρόσωπο της

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «ποιος είναι πρωινιάτικα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Τζώρτζιας Κεφαλά. Στη εκπομπή του Open μίλησε η ηθοποιός από την παράσταση «Γειά» για τις φήμες που ακούγονται για την ίδια, αλλά αποκάλυψε και ένα περιστατικό που είχε γίνει με το Μίμη Πλέσσα, παρόντα.

Η ηθοποιός που στην αρχές του χρόνου έχασε τον βαφτισιμιό της (δείτε εδώ από τον έχασε) αναφέρθηκε σε διάφορα γεγονότα που την έχουν στιγματήσει.

Η αποκαλύψεις της Τζώρτζιας Κεφαλά

«Συμβαίνει και στους τραγουδιστές να ξεχνάμε τα λόγια μας, όχι μόνο στους ηθοποιούς», είπε η Τζώρτζια Κεφαλά στην εκπομπή του Open και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως έχει ξεχάσει λόγια τραγουδιού όταν την συνόδευε στο πιάνο ο Μίμης Πλέσσας.

«Μου έχει συμβεί σε μία περίπτωση που δεν έπρεπε να μου συμβεί, γιατί ήμουν με τον Μίμη Πλέσσα, αυτός στο πιάνο κι εγώ τραγουδούσα. Μου κάνει μια υπέροχη τζαζ εισαγωγή κι έπρεπε να μπω. Τα ξεχνάω όλα κι αρχίζω να λέω δικά μου λόγια. Και αντί να με σταματήσει ή να «στραβώσει» ο κ. Πλέσσας, μου έκανε ένα μορφασμό ότι κι αυτό καλό είναι», αποκάλυψε η Τζώρτζια Κεφαλα.

Στην ερώτηση για το ποιο είναι το χειρότερο που έχει ακουστεί, η τραγουδίστρια είπε πως έχει ακούσει ότι παίρνει ναρκωτικά, πως μια περίοδο ήταν άρρωστη ενώ ήταν υγιέστατη, αλλά και ότι είχε ψυχικά και σωματικά ζωτήματα.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός της θεατρικής παράσταση «Γεια», είπε: «Έχουν ακουστεί για ναρκωτικά, ότι ήμουν άρρωστη, ψυχικά, σωματικά, διάφορα. Τα ναρκωτικά και το ποτό ήταν τα πιο έντονα, μέχρι και για σατανισμό έχω ακούσει».

Επίσης, στην ερώτηση του άν στολίζει, εξομολογήθηκε ότι ποτέδεν στόλιζε στα παιδικά την χρόνια, κάτι που έχει αλλάξει πλεον και στολίζει κάθε χρόνο. Ο λόγος που δεν στόλιζε η Τζλωρτζια Κεφαλά, ήταν ότι ο πατέρας της δεν επιθυμούσε να στοιζουν χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο πατρικό της σπίτι.

«Ποτέ δεν στολίζαμε. Τώρα στολίζω», είπε τελειώνοντας την συνέντευξη.