«Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο...» - Η αποκρουστική απάντηση της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη

Όλα όσα είπε!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Δόξα τω Θεώ που επέστρεψε ο...» - Η αποκρουστική απάντηση της Μαρίας Ιωαννίδου για τον Γιώργο Κιμούλη

Το πρωί της Πέμπτης (15/12) στην πρωινή εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου, που σχετίζονταν μεταξύ άλλων με την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο. Μετά όμως από τις δηλώσεις της ηθοποιού στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΪ επικράτησε ένας "χαμός", διότι πυροδότησε την ατμόσφαιρα.

Ο Γιώργος Κιμούλης την προηγούμενη εβδομάδα έκανε πρεμιέρα στην Θεσσαλονίκη με την νέα του θεατρική παράσταση και τότε ξανα υπήρχε μια ένταση με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ τι έγινε).

Η ένταση στο «Πρωινό μας» με τις δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

Ένταση στο «Πρωινό Μας» δημιούργησαν οι δηλώσεις που έκανε η Μαρία Ιωαννίδου, διότι υποστήριξε ξεκάθαρα τον Γιώργο Κιμούλη, λέγοντας ότι χαίρεται πολύ που ο γύρισε στο θέατρο. Θεωρεί επίσης κουλή την όλη κατάσταση που έχει δημιουργεί εις βάρος του, γιατί δεν βίασε κανέναν και στην τελική η συμπεριφορά αυτή μπορεί να υπάρξει σε όλους τους χώρους.

Η ηθοποιός και συγγραφέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δόξα τω θεώ που επέστρεψε ο Κιμούλης. Ένας πολύ καλός ηθοποιός. Γιατί να κατηγορηθεί ο Κιμούλης για το οτιδήποτε, δεν έκανε τίποτα, δεν βίασε κανέναν. Πολλοί έχουν κακή συμπεριφορά, σε όλη μου την πορεία έχω συναντήσει πολλές κακές συμπεριφορές. Και ο σύζυγός μας, ο αδερφός μας μπορεί να έχει κακή συμπεριφορά. Τι σημαίνει αυτό; Δεν βίασε κανέναν ο Κιμούλης, έλεος πια. Έχω συνεργαστεί μαζί του, ναι είναι αυστηρός, είναι απότομος αλλά από εκεί και έπειτα δεν βίασε κανέναν. Χαίρομαι που επανήλθε στο θέατρο».

Όπως ήταν επόμενο η υποστήριξη της Μαρίας Ιωαννίδου προς τον Γιώργο Κιμούλη έφερε έντονες αντιδράσεις στο «τραπέζι» του «Πρωινού Μας».

«Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτά που άκουσα. Με προσβάλλει πάρα πολύ η δήλωση της, δικαιολογεί καθαρά και ξάστερα τις κακές αντρικές συμπεριφορές εν γένει. Μόνο οι βιαστές είναι καταδικαστέοι σε αυτή την κοινωνία» τόνισε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Από την άλλη η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε «Η Μαρία Ιωαννίδου έχει υπάρξει ζευγάρι με τον κ. Κιμούλη. Έχουν συνεργαστεί. Το έχει πει εκείνη ότι ήταν μαζί. Η κα Ιωαννίδου βρίσκεται σε μια γενιά ανθρώπων, η οποία μιλά διαφορετικά, είχε μια ελευθερία. Δεν διαφωνώ μαζί σου».

«Έρχεται από μια άλλη εποχή, είναι μιας παλιάς κοπής γυναίκα» τόνισε ο Βασίλης Νομικός με τη Φαίη Σκορδά να αντιδρά «Τι σημαίνει; Επειδή είναι άνθρωποι μιας ηλικίας δικαιολογούν την κακοποιητική συμπεριφορά;».