Γούρλωσε τα μάτια και "κοκκάλωσε" στον αέρα του ALPHA η Κατερίνα Καινούργιου - Η ατάκα της Τούνη στον Αλεξάνδρου που δεν περίμενε να ακούσει

Τι απάντησε στην διάσημη influencer;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γούρλωσε τα μάτια και

Την Τετάρτη 14/12 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με την εγκυμονούσα Ιωάννα Τούνη, τρολάροντάς την σχετικά με το πόσο νοικοκυρά έχει γίνει και πώς έχει αλλάξει ήδη η ζωή της πριν καν γεννήσει το παιδί τους.

Το βίντεο αυτό προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/12 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με την παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, να δίνει μία απάντηση που κανείς δεν περίμενε, καθώς μόλις άκουσε την ατάκα της Influnecer στον καλό της, "πάγωσε".

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην ατάκα της Ιωάννας Τούνη στον Αλεξάνδρου

«Έχεις γίνει και η πρώτη μαγείρισσα. Έχεις κάνει στροφή 180 μοιρών, σε όλα. Τι να πρωτοθυμηθώ. Πάει η Ιωάννα Τούνη με τις φωτογραφίσεις στο Ντουμπάι. Έχει γίνει η Ιωάννα Τούνη η νοικοκυρά», δήλωσε ο Δημήτρης, αφού η αγαπημένη του, του ετοίμασε φαγητό και όχι αυγά που ετοιμάζει συνήθως ή σαλάτα.

«Ναι, καλά περίμενε να γεννήσω και θα σου πω εγώ. Θα πάρω το μικρό βλαστάρι και θα το πάω στον κόσμο. Αυτό εδώ απόλαυσέ το όσο κρατήσει», του απάντησε η Ιωάννα Τούνη με χιούμορ.

Τότε είναι που η παρουσιάστρια γούρλωσε τα μάτια της και είπε χαρακτηριστικά στον αέρα: «Εμένα γενικώς μου αρέσει να βλέπω γονείς μα ταξιδεύον με τα παιδάκια τους αλλά φαντάζομαι όχι από νεογέννητα», σχολίασε η Κατερίνα.

Στη συνέχεια, βέβαια, επηρεασμένη από αυτό το θέμα, αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό, στο κινητό της, αυτό που θα παρατηρήσει κανείς αν το δει, είναι πως έχει αποθηκευμένα παντού μωράκια!