Με μακρύ μανίκι και μία ουρά που δεν χωρούσε στην εκκλησία - Το νυφικό της Αντελίνας στον γάμο της με τον Χάρη Βαρθακούρη το 2013

Η ερωτική εξομολόγηση του τραγουδιστή για την επέτειό τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπορεί η Αντελίνα Βαρθακούρη να είναι εξαφανισμένη (δείτε εδώ γιατί), ωστόσο ο Χάρης Βαρθακούρης, ο καλός της, είναι αρκετά ενεργός στα social media του. Την Πέμπτη 15/12, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες, οι οποίες ξύπνησαν πολύ ευχάριστες και συγκινητικές αναμνήσεις στον ίδιο, αλλά και την γυναίκα του.

Πρόκειται για φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού, καθώς η συγκεκριμένη ημέρα είναι εκείνη κατά την οποία αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο τραγουδιστής, λοιπόν, θέλησε να το γιορτάσει, συνοδεύοντας τις εικόνες αυτές με ένα τρυφερό, αλλά και χιουμοριστικό κείμενο αφιερωμένο στην γυναίκα της ζωής του.

Η ανάρτηση του Χάρη Βαρθακούρη για την επέτειο γάμου με την καλή του, Αντελίνα

«15 Δεκεμβρίου 2013 – 9 χρόνια από τον θρησκευτικό μας γάμο. Όσα χρόνια και να περάσουν, ποτέ δεν είμαι σίγουρος ποια επέτειο γιορτάζουμε: Το 26/3/10 που παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο ή το 15/12/13 που παντρευτήκαμε με παπά και με κουμπάρο… και βαφτίσαμε και τις κόρες μας; Γιατί να κάνουμε περιττά έξοδα όταν μπορούμε σε μία μέρα να κάνουμε τρεις τελετές;;

Καρδιά μου όμορφη, τρυφερή κι αφράτη, κουκλάρα μου, γυναικάρα μου, κολώνα μου και στήριγμά μου, να μας χαιρόμαστε και να μας αγαπάμε μέχρι τα βαθιά γεράματα – Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι που ομάδα διαδηλωτών έξω από την εκκλησία μας επιτέθηκε με ρύζι μόλις βγήκαμε! Καμία σύλληψη δεν έγινε», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του.

Όπως φαίνεται, τότε εκείνη ήταν ακόμα μελαχρινή και είχε επιλέξει ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα, με μακρύ μανίκι και λεπτομέρειες στο μπούστο, ενώ η φούστα είχε αρκετό όγκο και ουρά, καθώς για να μπορεί να βγάλει άνετα φωτογραφίες την κρατούσε στα χέρια της. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα ψηλά και είχε επιλέξει να φορέσει ένα έντονο κολιέ, όπως και μακριά σκουλαρίκια.

Στις φωτογραφίες εμφανίζονται και ο πατέρας του καλλιτέχνη, Γιάννης Πάριος, αλλά και η νονά της μικρής τους κόρης, Πέγκυ Ζήνα.

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα επέτειος
Instagram / Χάρης Βαρθακούρης

Χάρης Βαρθακούρης γάμος
Instagram / Χάρης Βαρθακούρης

Χάρης Βαρθακούρης Αντελίνα
Instagram / Χάρης Βαρθακούρης

Χάρης Βαρθακούρης Γιάννης Πάριος
Instagram / Χάρης Βαρθακούρης

Πέγκυ Ζήνα κόρη Βαρθακούρη
Instagram / Χάρης Βαρθακούρης